Путін розпочинає нову масштабну аферу із поглинання Вашингтона.

Тепер коли Меркель у часи війни стала пасувати перед Москвою — можна спробувати обманути Захід аби напасти та пограбувати: Путін розраховує на те що Захід не зможе відповісти правильно на атаку ЗМІ та стане відступати. Байден не знає як перемагати Москву, — він віддає Путіну Європу в обмін на мир. Та це ще не все, — Байден прагне домомвитися із Росією про спільний поділ Києва.

Зеленський розуміє що Путін стане підкуповувати американську еліту аби поглинути Львів та стане готувати війська до оборони, і лишень українські проститутки стануть торгувати своєю землею аби прийти до влади: Тимошенко та Порошенко будуть обіцяти всім золоті гори аби їх привели од влади Штазі Гітлера та НКВД Путіна. Тим часом розпочинається великий переділ активів між олігархами та силами Путіна: Захід не може уже воювати із Путіним та здається, вкладаючи всі кошти у внутрішню війну та громадянський конфлікт в середині Росії, — все це не діє: Меркель планує скинути Путіна аби привести до влади Кадирова: все це марна трата коштів та сил, росіяни обирають Путіна тому що той купує їм гаваш та наркотики.

Кадиров прагне виступити єдиним фронтом проти Москви на гроші від Єлизавети, — та це все лишень проект що не може бути реалізований: Путін повністю контролює всі спецслужби та економіку Берліна та Варшави. Зеленський наступає аби віднайти для українців нові сили щоби відкинути російську армію далі на Схід та внутрішні зрадники стали закликати до революції проти лідера України Зеленського аби розхитати човен та спробувати купити собі місце у владі задля свого паразитуванння на українському народові.

Байден стане віддавати Путіну Китай та Європу аби виторгувати Україну — та Путін не стане ділитися із цим слабким та нещасним лідером що став пасувати перед ударами Москви: Путін будує потоки аби вкрасти гроші на армію та стати власником Європи, пропонуючи дешеві ресурси — та Меркель пране встановити контроль над російським телебаченням аби шантажувати Путіна громадянською війною.

Путін прагне повалити Меркель аби ніхто не зміг залазити у кишені його олігархів та торгувати Москвою, — а тим часом всі стали стежити як Путін прагне поділити Європу між Меркель та Ротенбергами аби знову розпочати Тридцятирічні війни в Європі. Тим часом всі стали розуміти що Путін зможе пересидіти цю війну, — уже немає сил Навального: Путін купив його проект у Меркель та закрив. Всі думали що росіяни вийдуть на революцію проти Путіна після отруєння свого лідера та Путін зумів переконати Кісінджера що треба помиритиися та бути уважним бо китайціі стали нишпорити по світу аби красти бюджети та підприємства.

Зеленський став будувати Україну аби самі українці не змогли продати свою Батьківщину Меркель та Путіну — проблема українців в тому що вони самі продають свої ресурси за хабарі, а потім верещать що у них вкрали свободу: не треба тоді продавати її заходу та Росії, бо потім не вийде як скомпілювати сімейний бюджет. Тим часом — Зеленський став звертатися до громадянського суспільства аби переконати людей перестати працювати на Захід та Росію та почати будувати свій проект нової України.

Українці стали розуміти що уже без нового Голодомору не вийде вилізти на світ та почати його грабувати, — треба спочатку збудувати свій дім, а уже потім іти на війну проти когось не маючи навіть зброї. Таким чином — Тимошенко та Порошенко що стали працювати на Медвечука стали мішенню для українських сімей котрі розуміють що Путін краде у них гроші на їжу та ліки для дітей аби продати нас Меркель за газ. Зеленський став створювати нову національну ідею аби ми стали знову сильними та єдиними та змогли зрозуміти де друзі, а де вороги...