....- Гувер, чому ми стали просто контролювати світ — а не використовувати його для своїх вигод, — запитує Джон Кенедіі.

- Ми хочемо мати увїпевненість про ситуацію в Росії аби точно знати коли саме натиснути на гачок. Гувер курив кубинську сигару та говорив про велику американську мрію завоювання всесвіту для святого американського народу. Весь Білий дім та офіси ФБР святкували перемогу над Китаєм: американці встановили контроль над китайським бюджетом за допомогою інсайдерів ЦРУ.

Всі хочуть великих перемін.

Осінь в Вашингтоні була як ніколи кольоровою..

Путін говорив із Трампом про розподіл доходів від американських корпорацій в Техасі: — Що ти можеш запропонувати Ротенбергам?, — запитав Путін. Ми хочемо аби світ був нашим і ви повинні підкоритися владі долара, бо це життя світу: хто зараз стане торгувати землею, коли немає навіть обрисів нашого майбутнього опісля початку зіркових воєн?

Всі стали тонути в крові — немає більше нічого що би могло зупинити головорізів Путіна, — всіх вбивають та репресують і російська журналістика потонула в поту: немає права казати правду росіянин перед лицем Бортнікова. — Сталін, чому Європа не розпадається?, — запитує Лаврентій Павлович Берія...

Путін хоче продати Берлін та Варшаву Гуверу за армію безпілотників із ядерними зарядами. Хто зараз стане керувати заводами коли всі гроші в Гуфів, котрі створили зброю? Ситуація стала накалятися — тепер немає ніяких новин від розвідки: всі хочуть аби світи стали новими та безпечними в ситуації коли ядерні війни починаються навічно і все живе стане тонути у власних екскрементах.

Світ стає пожежою... — де тутможна зараз зберегти себе коли всюди очі спецслужб що шукають інсайдерів аби торгувати народами та обретати нафту та долари.