Зараз треба будь-що підтримати Зеленського. Цей лідер довів що він піклується про народ та здатен будувати Україну. Так, скажуть що Зеленський немає досвіду та не може адекватно та професійно управляти державою. Та краще нові люди без досвіду красти ніж старі кнурі що те і вміють що дерибанити країну.

Порошенко та Бойко це старі кадри, котрі підконтрольні спецслужбам та є агентами впливу Німеччини та Росії.

Тим часом Зеленський демонструє що ставить інтереси України на перший план та може повести за собою нову еліту молоді.

Молодь має прийти до влади аби уже із новою свідомістю єропейського політика почати виконувати обіцянки — і Зеленський, впроваджуючи нові моделі управління нашої єдиної та любимої України, став тим президентом що прагне благополуччя та миру.

Все це — нова Україна, котра постає на мапі світу як новий важель управління ресурсами та робітниками.

Зараз треба зрозуміти що наша основна вада — у тому що ми не маємо ефективного менеджменту — у нас є віра та сили, але ми не можемо зосередитися не на війні, а на созіданні, і Зеленський тяжко працюючи аби українці могли жити у сучасній державі став тим лідером що може організувати повільний поступ у перед.

Зразу нічого не буде — лишень крок за кроком можна здобути великий результат.

Нам зараз не потрібна технологічна жадоба до влади Порошенка що став грабувати нас на догоду олігархічним групам світу. Нам потрібен молодий преззидент що буде незалежним від міжнародних олігархічних структур та стане впроваджувати нові якості менеджементу та активного захисту саме інтересів України.

Порошенко став зрадником що розбазарив капітал України після Революції Гідності. Цей корупціонер став тим політиком що під новою маскою нової України зосередився на злиттю України під Путіна та Меркель.

І зараз коли світ став жорстоко захищати лишень свої інтереси — нам потрібно мати свого президента що буде цінувати та берегти наші інтереси в умовах коли в світі іде війна за ресурси і коли кожен день помирають люди від голоду.

Порошенко це тиран що став використовувати нашу довіру аби спробувати вкрасти у нас найдорожче — нашу ідентичність. Та ми змогли побачити що Порошенко старий лідер та вигнати його із влади.

Нам потрібіні люди котрі зробили себе самі. Ллюди успішні що вийшли не із старої політики комсомолу — а люди що стали ровесниками Незалежності та можуть бути актипвними збирачами всього українського що цінується нами як наша свобода та культура що стали нашим прапором оборони нашого життя та нашої культури.

Зеленський став активно відроджувати нашу Землю і він став активно створювати нові робочі місця.

Наша проблема не у зрадливості лідера — наша проблема у тому що ми хочемо чуда котрого ніколи не буде. Якщо хочеш будувати — йди та будуй у владу аби створити не хаос та проблеми — а можливості та якість.