Зараз Яхве стане наказувати Путіну масово вбивати людство, котре повстало проти правлячих сімей: людина прагне свободи і анархії і все це лягає тягарем на спину бандиту Явхе, що старається помирити народи та не може бо його корумповані ставленники стали викрадати душі людства.

Лукашенко буде говорити про те що треба домовитися за спинами у людей, бо вони нічого не розуміють і що треба розділити Землю на сфери впливу — масонам віддати Європу, а бандитам Яхве, — Росію та Китай. Та це все лишень сни бездарного алкоголіка Яхве, котрий продовжує гвалтувати людей та перекреслювати можливість людства зберегти для себе чіткий план здобуття прав людини та цивілізлваного життя.

Тиран Яхве, котрий стоїть за Путіним це — нахабний злодій, котрий став красти все в націй аби прогодувати своїх бандитів, що прагнуть зберегти свою владу над людьми, тероризуючи людство та знищуючи права людини.

Путін буде грабувати людство аби купувати для Яхве сучасну зброю, що здатна яедрними ракетами знищити Америку та Європу. Все це чіткий план котрий має на меті перевторити все живе на рабів росіян, що стали вимагати від влади халявних грошей задля того аби бикувати та спалювати всесвіт хімічною зброєю.

Зараз всі сали свідками нового шоу про досягнення росіян в області зброї та науки — все це спроба завдати нищівного удару по Вашингтону аби зупинити демократизацію Москви та спробувати перемогти владу Заходу: Путін прагне обернути світ на заповідник фашизму аби приборкати волю до боротьби та свободи вільних росіян, що масово виходять на вулиці аби відсторонити від влади тирана Яхве, що став вбивати активістів та знищувати закони...

Лукашенко буде терортзувати білорусів аби ті відмовилится від ідеї звільнення своєї країни — та це все лишень перші епізоди великої війни слов'ян проти Яхве: він стане вбивати жінок та дітей аби приборкати війну проти рабства та пітьми.

І зараз коли всі стали стежити за тим як росіяни проганяють Путіна та виконують свої плани по реформації Росії, — всі стали розуміти що це кінець Яхве як тирана і владоможця і зараза коли відбувається всесвітнє повстання проти правлячих сімей — Яхве стане наказувати своїй армії вбивати та спалювати клерків та працівників Ордену та таємної влади кланів.