Білоруси стали активно вимагати закінчення епохи диктатури: білоруси ішли до цього не один день, вони намагалися переконати себе що трбеа піти на ризик бути незаконно заарештованим аби принести своїм дітям вільну країну, а не тоталітарний заповідник для рабів.

Лукашенко прагне залякати людей — мовляв, система завжди зможе перемогти та система завше зможе надолужити відстань від громадянина до боягуза. Та білоруси вслід за іншими націями стали активно здобувати для себе права людини та життя за законом, а не життя за настроєм тоталітарного безумця.

Путін стане говорити що білоруси зрадили великий російський світ що створив комунізм аби годувати людство — та ці всі розповіді уже не є чимось новим та правдивим: всі зрозуміли що російський світ бандита Яхве це смерть та бідінсть. Путін буде і надалі красти гроші для Яхве, він буде вимагати для себе більше повноважень та більше влади — та це все вже не може іти по наростаючій, воно іде вниз наче вода: Путін відходть від влади так само як і Лукашенко і Назарбаєв.

Всі стали відчувати що настав момент стати громадянином аби залишити після себе в цьому світі щось та частину себе — всі стали думати глобально та розуміти ризики кровопролиття коли людина та цілий народ живуть в заперті та не можуть побачити світла істини, бо так треба тирану. Всі еволюційно та поступово ішли до розуміння того що треба мати свою зброю задля того аби перемогти ворогів і ці вороги не ми, як сказав Сталін одне одному — а саме влада що нас поділяє аби ми стали слабкими та недовірливими і переляканами та глупими.

Зараз всі стали розуміти що Лукашенко це продовження радянського безумства — всі стали бачити що Лукашенко неадекватний і він сам вірить що переміг на виборах після масштабної та нахабної фальсифікації виборів білоруськими олігархами, котрі продовжили справу комуністичних бонз красти бюджет та купувати собі владу в західних олігархів.

Лукашенко думає, що він зможе віддати частину не своєї країни олігархам та зможе приборкати хвилю повстання медійною зброєю коли пропагандисти зможуть поховати надію на правду, погасивши вогонь добра у серцях народу. Та це все марні сподівання.

.. Путін стане кричати про те що треба зберегти єднання аби зуміти перемогти спільних ворогів — та це вже пусті балачки тому що після страшної радянської історії уже ніхто не вірить що у всьому винні злі буржуї — всі знають що саме влада котру на жаль ми самі обрали стала красти та вбивати, бо ми сліпі та безмолвні: вся ця ера мовчання закінчилася і так, Лукашенко впустив в країну незалежну пресу та пішов на поступки Заходу — і тепер всі знають що насправді думає білоруський народ про нього.