Путін стане говорити що треба досятти балансу між демократами та сталіінстами зарад мирного неба. Але: в сімнадцятому році теж всі вели перемовини про компроміс та про безпеку. Все це закінчилося страшним більшовицьким кровопролиттям після того як комуністи розтоптали всі домовленості.

Зараз Лукашенко хоче аби йому дали гарантії безпеки та стали допомагати задля того аби він на старості літ отримав свою частину Білорусії. По суті Лукашенко відходить від влади і прагне аби гравці реальні зробили йому голим королем, що буде грати роль президента виключно задля власного самолюбства при владі реальних сил, що контролюють вулицю та медіа.

Тим часом всі стали бачити що Пуітн хоче дати Лукашенку більше влади та грошей ніж Ротшильди на пенсії і саме тому шлюха Лукашенко тікає назад до Путіна аби спробувати домовитися про своє пенсійне майбутнє. Між цим, зараз ясно що Путін буде прагнути скористатися ситуацією аби вкрасти в Лукашенка залишки капіталу та грошей і активів, схованих в офшорах...

Лукашенко хоче виглядати енергійним в той час коли весь запас міцності білоруського бюджету вичерпаний і людям вже місяцями не виплачують пенсій та зарплат. Більше того — Лукашенко віддав усі свої збереження Путіну аби той найняв йому реальних політтехнологів. І зараз коли всі стали бачити що Лукашенко хоче віддати Мінськ масонам стає ясно що вільні каменщики стали хотіти відібрати від брудних лап Лукашенка країну аби будувати нову землю свободи на території Білорусії.

Путін буде говорити що треба домовитися про спільний пограбунок лохів — та все це уже не діє: Путін скомпрометований людством тиран що прагне вбити вільних активістів, котрі проти нього повстали і тепер саме Лукашенко має шанс врятувати людину, давши їй можливість демократизувати російський народ задля тогог аби тирани більше не могли катувати людей...