.. Вона ішла слідами цієї тіні. Ця тінь це новаий світ котрий має постати на руїнах старої системи. Ця тінь це олігархи котрі обманули сподівання та віру людей у добро. Ця тінь це вороги демократії котрі хочуть смерті в першу чергу вільних людей котрі заважають злу знищувати добро та законність політичного процесу. «Сьогодні має статися велика подія — люди мають побачити всю знахабнілість системи та виступити єдиним фронтом проти сил подавлення волі та порушення свободи преси». — Джеймсе, чи можемо ми сьогодні опубілкувати ці матеріали?, — запитує свого редактора журналіст газети «Плюралізм думок» Імена Штарлукстер. — Ні, звісно, що до нас тут же стануть дзвонити представники Гестапо аби змусити спалити всі документи та матеріали, — відповів Джеймс Камлен. — Так, це очевидно, але у разі пубілкації цих матеріалів про постачання зброї від німецького уряду іранським стражам революції, — ми зможемо добитися припинення таємної та незаконної співпраці Німеччини із радикальними ісламістами, котрі за гроші німецьких олігархів влаштовують теракти в Європі аби залякати людей та змусити блогерів боятися помсти за публікацію правдивих матеріалів, — відповіла журналіст своєму боягузливому редактору.

«Так, він правий, треба подумати про наслідки для мене — адже німецькі спецслужби моніторять діяльність незалежних журналістів та підкуповують поліцію та суди, так можна і за грати сісти за „зраду національних інтересів німецького народу“. На вулиці була осінь. Навколо жовте листя деревеніло на землі, немов європейці, котрі прагнули повернутися до витоків свого прадавнього коріння та лишень пожовкли та упали на землю, розчарувавшись у своїй боротьбі за свободу в умовах тоталітарної диктатури закулісних гравців, що стирають та підривають установлення демократичної форми правління у Європі.

Імена несла документи, котрі доводять зв»язок німецького уряду із іранськими терористами котрі організували вибух у редакції «Шарлі Ебдо»: зараз або ніколи. — Я хочу надати Вам докази замовлення терористичного акту проти французського народу німецьким урядом, — повідомила новому більш сміливому редактору популярної німецької газети молода берлінська журналістка. «Та чому вони це зробили? Відповідь зрозуміла — аби залякати блогерів та відвернути увагу людей від встановлення тотального контролю спецслужб за громадянами та стеження за незалежними журналістами, котрі проводять свої сенсаційні розслідування про причетність європейських олігархів та європейських монархів до тероризму та фінасування тероризму — їм потрібні ці смерті аби тримати людей у темниці для розуму та змусити боятися служити добру та справедливості».

... І все-таки Імена знайшла незалежну газету, котра опублікувала її матеріали. Нею виявилося берлінське видання «Дух часу» та його незалежна команда сміливих журналістів, котрі хотіли викрити злочинців та розповісти європейцям правду про тотальний обман націй олігархами та їхньою прислугою із урядів та парламентів, котрі за хабарі знищують свободу у світі та комунізують людей, приборкуючи право кожної людини мати своє приватне життя та бути джерелом влади у своїй державі... Шокуюча інформація блискавично поширилися по всьому інтернету та її перебулікували англійські та американські видання. Світ дізнався правду — тероризм та терористів фінасують європейські олігархи котрі хочуть захопити владу над політиками аби красти бюджет та землі європейських націй — та їм задля цього слід зупинити публічну дискусію про реальні болючі проблеми Європи, котрі ніхто не хоче вирішувати по наказу таємної влади олігархів та їхніх бандитів. Німці вийшли на акції протесту проти диктатури корупційних грошей, котрі течуть до рук терористів та тиранів, а світ став уважно стекити за революційними подіями у НІмеччині. На знак солідарності та братерства по всьому світу люди стали виходити на протести, вимагаючи від своєї влади перестати зраджувати інтереси своїх виборців та служити олігархічним злочинцям, не даремно, підозрюючи що така сама ситуація склалася і з їхньою владою.. Після того як записи розмов німецьких урядовців та терористів із Ірану стали доступними для всього світу всі зрозуміли що голосувати на виборах за старих політиків та старі партії, котрі ніколи не стануть служити інтерсам людей, бо їх всі фінансують оллігархи, — це самогубство. Всі стали дискутувати про нову демократію котра має стати реальною свободю людей, а не пустими заневіряннями продажних політиків у відданості свободі преси та дозволу на проведення масових акцій протесту.

Люди побачили справжнє обличчя влади та перестали їй довіряти. Завданням для нових лідерів європейських націй котрі стали критикувати та організовувати масові акції протесту аби прийти до влади та розсаджати по тюрмах старих брехливих корупціонерів, — стали зміни до Конституції, котрі по ідеї мали би закріпити реальну владу націй над урядами та парламентами та відсторонення від влади всіх старих політиків котрі вже не одне століття обманюють свої народи та захоплюють тотальний контроль над корупційними потоками задля установлення антигуманної та антилюдяної влади деспотії над всім людством... «Насправді боротьба лишень розпочалася», — саме так думали люди котрих обманули їхні же «лідери»...