В ці дні важко перестати плакати. Легендарного Джуліана Асанджа котрий створив сайт Вікілікс хочуть запроторити до тюрми американські прокурори та судді. Я не стану тут говорити про те що саме Вашингтон по всьому світу бореться проти репресій проти незалежних журналістів, і ось саме Вашингтон репресує незалежного журналіста Джуліана Асанджа. Варто сказати інше.

Коли створювалася Америка заклали фундамент влади Америки над світом як країни що стала мірилом та джерелом людської свободи. Та американці зараз забули подивитися на себе у дзеркало. За всезагальним погодженням світу із тотальною владою Америки над людством всі забули що Америку також треба контролювати та критикувати адже якщо немає чесної та сміливої преси котра тримає в уздечках знахабнілу від вседозволеності владу, тоді дуже скоро сформується новий колективний Гітлер що стане прагнути взяти «своє». Таким чином американці беруть своє — вони репресують всіх хто хоче не просто виконувати вказівки Держдепу, а прагне бути чесним активістом котрий критикує навіть «святу» Америку якщо та порушує закон. І вона його все-таки порушує. Джуліана Асанджа. Людина котра стала боротися проти свавілля Вашингтону що диктує світу свої правила гри...

Давайте подивимося на Буша. Цей корумпований та тупий алкоголік напав на Ірак та знищив право вільних націй обирати собі свою владу. Це привело до масштабної кризи в Америці коли люди стали бачити що вони вже не можуть боротися за свободу людства, бо вони самі стали жертвою диктатури. Буш пішов, залишивши у світі антиамериканську коаліцію котра прагне знищити Америку за підтримку дискредитованих політиків що прийшли до влади саме на гроші Вашингтона. Що творили адепти священної влади Вашингтона по всьому світу упустимо, це ітак всім відомо. Важливо взяти до уваги те що бушівські технологи прагнули обійти демократичні закони та будь-що привести до влади своїх маріонеток. Чим це обернулося для Америки? Єдина у світі вільна нація стала своїми податками фінансувати тиранію у державах що мали стати головними союзниками Білого Дому у створенні нового проекту світу, світу що стане гарантувати права людини.

Та виявилося що ніяких прав людини немає. Більше того обмануті нації котрих тотальною пропагандою змусили голосувати за маріонеток та бездарів стали свідками вмирання своїх країн котре організували саме американці, думаючи що вони хочуть взяти під контроль весь світ аби демократмзувпти людство.

Вийшло так що світ став непросто антидемократичним, а навпаки безмежно корумпованим та тиранічним. Виявилося що люди не хочуть бути рабами Америки, а навпаки так само як Америка прагнуть воювати за свою реальну незалежність. Так і сталося. Дискредитована Америка котра привела до влади своїх горлхових шутів аби розікрасти ресурси світу була назавжди дискредитована як лицемірний злодій та аферист котрий обіцяв Америку всьому світу а привів людей до тиранічної Росії. Саме це зараз і відбувається в світі знову із Джуліаном Асанджем. Молодий журналіст провів своє розслідування корумпованості та брехні Держдепу. Тюрма. За що? За що?