Трамп заявив що ФРС не працює на інтереси Америки. Насправді ця контора стала лишень викрадачем промислових ресурсів Америки котрі вона направляє в Китай. Проблема не у тому що із Америки свої ж олігархи руками корумпованих сенаторів здерли три шкури та все вивезли до Пекіна, ставши власниками золотих облігацій Піднебесної. Проблема у тому що Америка не змогла увійти у третє тисячоліття. На фоні фантастичного підйому Росії коли Путін зумів налагодити довіру між владою та народом та перетворив Росію у єдину команду — Америка лишень відіграє роль аутсайдера та доживає на кредитні гроші від англійських банків лічені дні.

ФРС надає кредити бюджету, той навпаки накладає ці відсотки на американський народ, а бізнес котрий ніким не управляється лишень банкрутує на фоні дешевих товарів Китаю. Таким чином ФРС із банку що мав би по ідеї кредитувати американську промисловість на замовлення китайських спецслужб обезкровив малий бізнес Америки що у всіх країнах світу є покупцем товарів великих корпорацій. Саме тому ФРС котра зараз друкує долари аби живити корупційну систему оборотів крадених із бюджетів різних країн грошей лишень знищує американську першохідність та моральний авторитет у світі, фінансуючи корупцію та бідність.

Однозначно: американську ФРС треба ліквідовувати та вводити чіпові електронні гроші коли корупція стане незручною та збитковою бо кожен буде бачити де чиновники планують вкрасти та дати хабаря. Чіпові гроші це можливість надати якісну послугу аби всі стали власниками своїх міні-банків що будуть обслуговувати бізнес якістю та швидкістю фінансових операцій. Та проти такої системи звичайно ж виступлять американські сенатори котрі ж є співвласниками ФРС та накопичувачами корупційних доларів котрі ФРС друкує для олігархів та їхніх компаній що виплачують кожен рік трильйони доларів хабарів чиновникам в обхід податкової системи.

Таким чином аби перемогти ці афери із викраденням податків та фінансуванням неіснуючих корпорацій котрі нібито виробляють товари та отримують від ФРС податкові пільги та кредити слід ліквідувати ФРС аби американці могли нарешті позбутися цього монстра що став викачувати промислові доходи від реальної економіки та кредитувати нелегальні корупційні оборутки англійських лордів що стали лобіювати та захищати ФРС від ліквідації задля того аби контролювати потоки грошей та направляти їх до своїх приватних бюджетних годівниць котрі фінансують роботу брехливих та пропагандистських медіа що тримають людей за дурнів та піарять потрібних Лондону політиків аби втримувати під контролем життя людей. Це не чіпи та електрона система приводять до закабалення та диктатури, це долари що стали доходами тіньових власників медіа та політики стали лишень схемою виведення та легалізації крадених із бюджету грошей по всьому світу котрі одначе обмінюються на акції планети та перетворюють нас всіх у дурнів та рабів Лондона.

ФРС друкує долари, передає їх представникам та юристам офшорних компаній та направляють ці долари до клерків англійських корпорацій котрі обслуговують по всьому світу злодіїв олігархів, тоді гроші ідуть на фінансування бульбашок аби на папері записати що створено підприємство тоді як воно насправді знищене та продане чиновникам аферистам котрі є клерками англійських компаній що керують доларовими потоками аби відбирати їжу та ліки в простих людей, не оплачуючи ефективну роботу інженерів та юристів, а навпаки перенапвляючи потоки грошей до аферистів та політиків котрі кришують корупційні схеми по всьому світу. Таким чином ті хто працюють отримують копійки та ледь животіють, а ті хто працює на лондонських аферистів контролюють всі гроші світу виводячи їх до своїх рахунків та переводять в готівку, скуповуючи акції реальних підприємств та обанкрочуючи їх аби створити систему тотального безробіття та бідності.

Таким чином зараз немає влади бізнесменів котрі платять податки та годують народи, зараз є система прокачки доларів котрі під замовлення та по наказу китайських олігархів друкує ФРС, потім вона їх приймає назад як кредит для американського бюджету, а потім всі ці гроші ідуть на фінансування приватних структур шайки аферистів котрі засіли в Лондоні та керують грошовими потоками аби бідні ставали ще біднішими та помирали з голоду, а аферисти китайці ставали власниками світу маючи нескінченну кількість готівки та ресурсів. Долар це корупція помножена на корупцію котра живить нелегальний обіг грошей по спеціальних рахунках котрі обслуговують лишень членів корпорації Єлизавети, котрі у змові із китайцями стали обанкрочувати Америку кредитами та боргами аби скупити свободу та незалежність єдиної вільної нації та перетворити всіх у своїх іграшок та рабів що стануть за кусок хліба в умовах монопольної власності цієї банди аферистів на гроші та нестачі готівки стануть працювати на фірми підставні котрі тікають від сплати податків та переносять увесь податковий тягар на простих американців котрі ще їм винні гроші за неіснуючі кредити. Таким чином ФРС треба негайно ліквідовувати а всіх власників та таємних акціонерів цієї структури арештувати та судити, відкривши схеми викрадення грошей та інвестицій всіма сторонами цієї афери та опублікувавши у медіа всі прізвища котрі таємно обманюють та скуповують Америку аби потім увести свій комуністичний концтабір, обернувши людей на живий товар що стане живити власників цих доларів віддаючи у підпорядкування цим аферистам всю Землю та всі ресурси Землі...

Ціль аферистів котрі зараз друком доларів скуповують акції людства стати монопольними власниками світу аби самим створювати та керувати політичними ідеологіями та диктувати людям свою повістку денну. Всяка свобода та право вибору не визнається та категорично відкидається як підрив миру та безпеки. Долари потрібні власникам всієї цієї машини із викрадення наших душ та землі задля того аби змушувати людей ставати пролами та молодшими братами котрі стануть немов люди на батерейках із комп'ютерною програмою абсолютне підчинення волі виконувати будь-який наказ керівника котрий став власником душі раба, давши йому частину доходу. Та цей дріб'язок буде лишень знущанням над іграшкою володаря що стане керувати наперед запрограмованим процесом життєдіяльності об'єкта що стане повністю власністю хазяїна. І саме задля того аби контролювати власність людства ці аферисти повністю підкупили усіх клерків ФРС та дають їм вказівки про сам зміст та схему проекту-експерменту що має створити рай де всі будуть рівні. Така система тотального контролю та диктату породить лишень процес самознищення всього живого що стане не існуючим та пластиковим. Тож лишень сутність нашої природи як вільної істоти може стати на заваді аферистам тиранам що задумали підкорити собі людство ставши господарем гри коли всі товари будуть належати лялтководам, а раби стануть лишень придатком до веселої комп'ютерної гри щасливчиків.