Зараз розпочинається американо-китайська війна. Трамп став тиснути на Пекін аби по плану своїх аналітиків спробувати зламати Китай та відібрати у китайців золотовалютні резерви. В такій ситуації стає особливо небезпечно бути поза геополітичними процесами та не задекларувати свою роль у міжнародному розподілі праці так як є наразі із Україною. Саме тому коли почнуться ядерні атаки Китаю та його партнера Москви на Вашингтон,- Україна має бути готовою стати на бік Вашингтона та бути готовою потрапити у зону ураження ядерними ракетами котрі стануть для Кремля спасінням від німецько-польських військ котрі у разі розв'язання Третьої світової ядерної війни захочуть відкусити від Росії західні території, заявивши що це ісконно європейська земля.

Таким чином Україна котра не входить в жоден союз ні в жодну імперію стає дуже лакомим та беззахисним куснем для китайських військ котрі через Росію будуть нападати на Захід аби розгромити війська союзників Вашингтона. Саме так ми можемо втратити свою незалежність, ставши лишень воєнним трофеєм для однієї із сторін американо-китайська війни котра у майбутньому стане вирішальним чинником нового геополітичного порядку розподілу світових ресурсів та нової архітектури безпеки світу.

Після того як Пекін нанесе ядерного удару по союзнику Вашингтона Берліну настане момент істини — чи зможуть нації відкласти суперечки та зупинити війну задля спасіння життя та здоров'я людей. І саме тут ми можемо зіграти роль миротворця що має можливість як центр Європи стати посередником у переговорах між Пекіном та Вашингтоном. Та варто розуміти що ядерна війна між цими світовими столицями це в першу чергу бажання захопити владу над Європою яка зараз стає работоргівельною мережею котра торгує поляками для героїнових плантацій американських та китайських олігархів. Отож задля того аби зупинити війну слід допомогти американцям та китайцям поділити між собою європейський ринок наркотиків. Зараз в Європі повно наркоманів котрі хочуть дози і Меркель не може зупинити безповоротного процесу героїнової окупації Європи Китаєм. Тож Америка буде прагнути захопити європейський ринок наркотиків аби потіснити звідти Китай та продавати героїн європейській молоді за заниженими цінами аби демпінгувати та заробити кошти на переоснащення армії котра згідно із планом Пакс Амерікана має захопити світ.