Стає зрозумілим чому більшість українців нині стають інфантидльними лузерами що покладаються у всіх своїх справах виключно на владу: аби бути реалістом та зрозуміти що джерелом влади є сам народ слід мати сіру речовину мозку а не скиглення про те що якщо Зеленський не стане роздавати людям гроші на вулицях значить він зрадник.

Порошенко ставши президентом думав що він зможе затуманити голови пропагандою про Європу котрої насправді взагалі не існує, і люди дадуть йому акцепт красти. Всі думали що люди вийшли на революцію 2014 року за Європу, та це лишень грвнтожерське кліше, котре мало вприснути в думки людей міфологему про те що українці мають стати слугами комуністичної Європи в обмін на честь бути знайомими.

Та перемога Зеленського повністю розвіяла ці міфи — люди виходили на майдани заради себе, а Європа котра розкрадає наш бюджет,- ворог що у тилу прагне вкрасти у нас нашу країну, обернувши нас на зазомбованих прихвоснів котрі мають бути лишень ресурсом в руках великих європейців.

Зеленський не говорить про ворожу Європу що годується нашою кров'ю, він говорить про реальність українського життя, котре має бути переглянуто в сторону оформлення нових поглядів на дійсність.

Київ став очікувати дій Зеленського і вже слуги іноземних розвідок стали підточувати фундамент України, вони всі одинакові, хватить любити Україну краще станемо її знищувати за гроші. Цей меседж Європи стає очевидним коли ми читаємо проєвропейські медіа котрі вже по наказу своїх цензурщиків прагнуть послабити Зеленського аби у нього не вийшли реформи.

Справа не в Зеленському і не в Порошенко, кожен народ має такий уряд котрий заслужив. Справа у нас самих котрі чекають на тирана аби перестати самим жити вільним життям, адже коли ти маєш свободу тоді ти несеш відповідальність за свої дії, а це страшно. Тож аби перекинути всю відповідальність на владу ми за покликом грантожерів замість того аби вчитися та думати стали стежити за політичним шоу із парламенту.

Та ми забули що це ми привели Слугу народу до влади тож ми розділяємо відповідальність за дії правлячої партії разом із нею. Тож не варто показувати пальцем на ворога котрий все зіпсував та став Кощієм Безсмертним котрий відібрав у нас країну. Країна наша, тепер прийшла пора дати відповідь чи ми наші бо ми самі куємо своє щастя кожної секунди життя України...