Шойгу заявив що російська армія найсучасніша у світі. І це справді правда — Захід продожвує грати у гру із Росією, що мовляв росіяни не мають ніякої зброї і вони виграли війну проти Гітлера лишень завдяки своїй біо-масі: та навіть Віктор Суворов у своїх книжках давно розбив ці небезпечні міфи Заходу. Російська армія дуже потужна та оснащена і росіяни не бояться війни — навпаки, вони її дуже чекають аби випробувати свою армію на реальних фронтах.

Путін розуміє що зараз російська армія сильніша за американську — так, можна тішити себе тим що мовляв, росіяни мають заржавілу ядерну зброю та це все лишень самозаспокоєння: росіяни мають сучасну ядерну зброю за допомогою котрої вони можуть знищити Америку за десять хвилин. Так, Америка також може знищити Росію за лічені хвилини своїми ядерними ракетами. Та росіянам немає чого втрачати — вони де-факто не мають своєї держави, тож їм ні про що не прийдеться сумувати після ядерної війни, — а американці мають державу та мають свою рідну улюблену землю котру можуть знищити росіяни у випадку відкритого військового конфлікту. Тож росіяни нічого не бояться, вони просто хочуть помститися Вашингтону за те що той розвалив СРСР, а сам став власником світу. Та це лишень міф — Москва за допомогою корупції та спецслужб проодожвує контролювати світ і навіть саму Америку...

Зараз варто лишень побачити саму міць Росії це просто найсучасніший винищувач із ядерними ракетами на борту та вся комп'ютеризована система управління амрією: Путін за лічені роки створив ідеальну машину для окупації та захоплення нових територій. Дарма що після таких окупацій послідують репресії та катування — головне: Росія має всі шанси аби виграти війну в Вашингтона та стати новим власником світу, і мова йде про те що росіяни чекають вдалого моменту аби підпалити цей світ та розпочати нову сторінку в історії людини, — це війна всіх проти всіх котра має знищити більшу частину земного населення.

Пекін розуміє що лишень він може зупинити армію Росії — навіть Японія не зможе перемогти росіян: росіяни це найкращі в світі воїни котрі можуть перемагати навіть стихії та рухатися вперед до цілі генералів та Головнокомандувача. Вашингтон може зараз радіти тим що росіяни витратили купу грошей на війну в Сирії і це ні до чого не привело — та насправді Путін просто випробував новітню зброю в реальному бою та дав неоціненний досвід своїй воякам аби вони підготувалися до реальної війни та реального конфлікту із ворогом. Путін просто став тим лідером що може зараз стати власником всього світу завдяки тому що він не боїться війни, — навпаки: він її провокує аби знищити цих всіх рабів котрі хочуть лишень одного, це споживати та сношуватися. І всі міжнардоні олігархи розуміють що людина виродилася у істоту що немає права на життя. Це просто тезис істини котрий має переламати усю багатовікову ситсему оборони людини котра прагне аби найслабший загинув, а найсильніший став рабом рабів котрі не можуть нічого вдіяти із своїм паразитарним статусом.

Зараз важливо усвідомити що людина це прост товар. Немає ніякої моралі та мудрості в людини. Всі хочуть просто продаватися та купуватися аби мати частину від повтіря задля себе та свого продожвення та немає ніяких філософій та вчення: є просто жах існування без цілі та місії. І це саме той світ котрий прагне знищити Лондон та Вашингтон, — слід просто зрозуміти що Москва просто іграшка англійських олігархів котрі прагнуть обманути людину аби росіяни стали цілитися у людство та олігархи хочуть врятувати американців та англійців, і це знають росіяни і саме тому повстають порти влади грошей та їхніх власників до котрих належить також і Путін що став виконавцем в ролі кілера для людини нового світу.