В Сомалі стався теракт — загинули шістанадцять людей. Практика показує що Америка котра прагне окуповувати незалежні нації аби насаджувати їм своїх правителів — провальна. Неможливо зараз стати власником світу — слді просто допомагати світу аби тебе прийняли як друга так само як це робить Китай. Вслід за Афганістаном котрий воює проти американської окупації — так само проти Вашингтона виступає і Сомалі — це просто реакція націй на окупацію: неможна просто прийти та стати власником країни, слід розуміти що люди не змиряться із рабством та стануть воювати проти тих хто стане їх обманювати та використовувати як ресурс.

Америці слід негайно виводити свої війська із Сомалі та Афганістану — треба розуміти що терористи стануть роздмухувати конфлікт аби вбити якомомга більше людей — і коли вже люди стануть гинути наче мухи тоді настане пізно думати про реальний мир, а не просто про боротьбу із тероризмом: від Вашингтона не видно жодної боротьби із тероризмом, видно лишень як Пентагон намагається окупувати світ аби красти ресурси націй. Навіщо Вашингтон увів свої війська до Сомалі? Аби зупинти всесвітню революцію проти влади кримінального міжнародного капіталу. Тож що зараз може зупинити світове повстання проти Америки? Лишень повага до інтересів націй. Слід думати про те що нації не стануть терпіти знущання та образи — вони стануть повставати проти влади окупанта котрий прагне аби ти став лишень болотом на його черевиках.

Кінець світу може наступити саме зараз — і саме після того як Вашингтон стане закручувати гайки аби недопустити світового повстання проти свого контролю над всіма ресурсами та рабами світу. І саме зараз світ скочується до провалля — немає вже нікого хто би міг думати про мирне життя: всі хочуть розпочати війну аби всі стали грабувати та вбивати одне одного. Тож світ рухається саме по наказу Вашингтона до дуже небезпечного стану — це стан агресії перемішаний на тому що вже немає сил терпіти цей бардак та голод. Всі хочуть мати зброю аби зупинити цей хаос та цей смертоносний визг людей що не можуть більше терпіти цього жаху — всі стали хотіти зупинити Вашингтон аби ніхто не міг більше знищувати нашу ідентичність та нашу ауру життя. Немає вже часу на те аби всіх мирити — всі стали знищувати одне одного аби вбити цей уряд котрий прагне нашої смерті.

Зараз лишень сам тиск крові у вісках може нагадати що ми ще живі — що ми ще можемо ходити та рухатися. Та немає вже нікого хто би не хотів знищити цей світ ганьби та застою. Всі хочуть зруйнувати цей світ болю та лицемірства. І лишень самі америнкаці думають що вони зможуть за допомогою своєї армії зупинити просування військ повстанців до Вашингтона: «не можна буде помішати повстанцям вигнати всіх хто хоче війни від своїх крісел — так само не можна буде зруйнувати самих столиць нашого світу котрі стали вмістилищем лайна та бруду що не дають нам нормально жити та функціонувати. Це просто боротьба за виживання і нехай залишиться найсильніший». Це саме хід думок людей котрі хочуть зараз повстати проти влади Америки котра руйнує саму демократію та свободу людства.

Зараз лишень сам прорив військ повстанців до Москви та Вашингтону може дати людям нову надію на те що вони мзожуть отримати їжу для своїх дітей — немає нічого, немає нікого, є лишень бідність та зруйновані житла. Це просто смерть котра прийшла всіх забрати до себе аби ніхто більше не бачив цього жаху. Слід просто побачити цих людей котрі живуть в розвалинах та немають що їсти та їдять каміння аби не померти від голоду що знищує їхній розум та їхню душу. Що можуть росіяни та америнкаці сказати цим людям? Що вони можуть порадити цим каторжанам котрі стали живими мрецями що не можуть мати жодної поваги до себе та жодної участі в житті? Американці та росіяни просто плюнують та підуть далі — а ці люди вже не можуть плювати і не лишень тому що немає чим, але і тому що у них закінчилося терпіння.