В Москві затримали активістів котрі вимагали звільнення Сєнцова. Путін дав вказівку гасити будь-який протест громадян проти репресивної політики влади. Так, можна говорити що Путін оберігає спокій своїх громадян від великих потрясінь — та саме великі потрісіння і будуть початком кінця Росії. в 1917 році ніхто не думав що цар втратить владу та буде вбитий — так само зараз всі думають що в Росії спокій та згода та люди дуже рішуче налаштовані виступати проти режиму Путіна та воювати за власні свободи. Путін думає що він може утримувати владу над беззахисними рабами аби контролювати бюджетні потоки та продожвувати збагачуватися на сліпих росіянах — та цьому наступає кінець: росіяни хочуть аби влада перестала їх ганьбити та виставляти дурниками в очах світової спільноти.

В Росії зараз набирає обертів саме одиночний протест проти влади — це стан душі людини коли немає до кого податися, просто всі виступають проти тебе і ніхто не може тебе захистити. Саме таку атмосферу створює Путін в Росії — ціль Путіна ліквідувати всіх хто може мати свою точку зору та може виступати проти політики Кремля аби мати свою позицію в нинішньому світі. Мета росіян котрі зараз прагнуть виступити проти Москви це спосіб визначити долю Росії. Так, можна говорити що Путін гарантує росіянам стабільність та розвиток. Та це вже старі пропагандистські штампи котрі не працюють — після того як Путін сфальсифікував вибори та став одноосібним власником Росії немає уже почуття довіри до нього. Є лишень стан тривоги коли ніхто не розуміє куди далі іти та що робити в умовах коли світ протестує проти російської тоталітарної машини, а Путін витрачає всі гроші та нову зброю. Ніхто не може зараз сказати що росіяни в безпеці, бо війна проти всього світу це не безпека, а криза котра затягує росіян все більше та більше до хаосу та війни.

Сєнцов став тим в'язнем совісті котрий переповнив чашу терпіння — не може зараз ніхто у світі сказати що він у безпеці, Сєнцова катують у застінках НКВД, а світ просто ридає розуміючи що Росія скочується до нового масового терору коли не буде ніяких шансів аби врятуватися від нової громадянсмької війни та революції котрі породять нову світову війну. Так, в НІмеччині в тридцяті роки до влади прийшов Гітлер. Що він говорив? Він говорив про велику НІмеччину та про те що світ воює проти вільного німецького народу і саме тому слді приборкати світ аби той поклонився обраному народу. Так само зараз виступає Путін — він говорить що Америка та Європа проти росіян і саме тому ми створюємо нову машину смерті аби захиститися від віроломних західних буржуїв. Так само повторював ті самі речі Гітлер — він говорив про те що Німеччина обрадена та обманутаолігархами та світовими правителями котрі стали грабувати німецький народ. Та Німеччина може вирватися із цього пекла якщо стане розв'язувати війну аби вижити у цьому світі жорстокості та вбивств. І те саме зараз говорить Путін аби нав'язати росіянам думку про те що вони повинні за себе постояти перед лицем великої війни котру розв'зяують капіталісти та їхні провокатори.

Гітлер був політиком котрий прагнув змінити окупувати світ аби всі були рабами німців котрі є найвищою расою — те саме робить Путін: він прагне всім кричати що росіяни мирні та хороші та не можна просто так поводитися із великою Росєію, — та що ображає Путіна? Те що Україна та світ зробили вільний вибір на користь Америки? Саме так: Путін проти Америки та прагне аби Вашингтон не став лізти у внутрішні прболеми Росії, тобто у відносини Росії та своїх колоній України, Польщі, Прибалтики та Німеччини. І це саме копіювання політики Гітлера котрий прагнув створити новий союз великих націй аби зуміти перехитрити Лондон та Вашингтон. Чи розуміє Путін що він робить? Добре розуміє та немає у нього ніякого виходу -він змушений грати в гру повелителя та раба аби довести своєму народу що він може захопити для нього світ. Цього самого хочуть і росіяни вони хочуть влади аби мати ресурси задля знищення джерела свободи Америки. Це війна між цивілізаціями. Війна на смерть. Так само зараз і німці виступають за зміну своєї політики — вони думали що Меркель дасть їм владу над Китаєм та Росією та вони не мають ніякої влади вони лишень прості робітники котрі не хочуть працювати за копійки на олігархів і новий Гітлер котрий може розпочати новий переділ сфер впливу в світі це просто шанс стати знову могутнім та сильним. Сильнішим від інших аби мати тотальну владу над життями рабів та бездарів котрі ще вірять в якісь божества та месій.

Путін прагне аби світ став його вотчиною — аби всі могли насолодитися його геніальною владою та талантами. Цього хочуть і самі американці — вони не проти аби Путін прийшов та розпочав рефомри в самій Америці котра зараз задихається від корупції та кризи. Та немає вже шансів в Путіна утриматися на посаді — він зараз наче птах котрому не вистачає сили аби летіти: Путін помирає та стає рабом світу котрий прагне аби Путін приніс йому нову ідеолгію життя та Путін може лишень принести якусь історію про те як країни воюють аби мати владу одне над одним та не можуть зупинитися у цій кривавій війні бо немає нікого хто би міг їм вказати шлях до мрії. І Путін вказує всім шлях до мрії — це війна що має змити все старе та розпочати процес конфіскації майна у олігархів та передачі всього світу в руки обраної нації. Росіян.