Дуже зачіпає спроба внутрішніх сил на чолі із Тимошенко знову вкинути Україну у самознищувальне з'ясування стосунків. Наприклад, сьогодні побилися депутати — а насправді сталася дуже визначна подія: ВР проголосувала за перейменування російської церкви. Та всім цим маскарадом знову простежується сценарій оліагрхічних сил спробувати розідлити Україну та розпочати дискусію не про становлення молодої Української держави, а про банальні розібрки між депутатами і владоможцями за контроль над корупційними потоками. Коли до влади прийшла Тимошенко вона тут же помістила Україну у пекло взаємопоборювання і цим скористався бандит Янукович аби знову втягнути Україну у свою сферу впливу, — зараз не можна допустити аби Юля знову стала вбивцею вільної України котра зараз народжується із нетрів війни та хаосу...

Ющенко хотів стати спасителем України та став лишень гороховим шутом бо він не служив інтересам України — секрет успіху політика в тому щоби він ставив інтереси своєї країни вище ніж власні, — і Ющенко із Тимошенко просто вбили одне одного та віддали всю владу над Україною олігархам. Було це сплановано аби ліквідувати нашу незалежність важко сказати та факт залишається фактом — Тимошенко розпочала війну всіх проти всіх аби прийти до влади та розпочати процес знищення України задля того аби інші країни могли вижити за рахунок слабкої України. Так сталося із Чорноморським шельфом: Тимошенко заблокувала цю угоду Ющенка та Ахмєтова в результаті міжнародний суд віддав наш шельф Румунії, і зараз Тимошенко сміє щось говорити про ціну на газ? Далі. Зараз важливо збагнути що повістка денна для українського народу це не популізм та піар Юлі, а план реформування України котрого в Тимошенко немає і ніколи не буде бо вона працює на іноземні сили котрі хочуть знищити незалежність України. І Тимошенко із самого початку своєї політичної кар'єри прагнула заблокувати реальний розвиток України криками про «мафію» та про «все вкрали»: за цими криками ховалося бажання Тимошенко деградувати Україну та знизити темпи росту валового продукту. І зараз Тимошенко прагне аби Україна стала ресурсною базою котра буде обслуговувати інтереси Росії та Америки: Тимошенко пропонує світу поділити Україну між Заходом та Сходом аби всі були задоволені життям та всі олігархи світу були в долі від незаконних оборудок Тимошенко. За криками про війну із мафією Тимошенко активно працює на російську та німецьку олігархію та пропонує всьому світу взяти Україну та розчленувати її на частини задля того аби всі могли вбити нещасну неньку котра лишень зараз починає просипатися від сну душі та розуму.

Тимошенко прагне захопити владу над Україною аби розпочати процес хаотизації світу та взяття повної влади над світом в руки світових олігархів котрі керуються із Москви — це Тимошенко стала тим політиком в Україні котирй почав набирати кредити аби узалежнити Україну від МВФ. Згадайте що це Тимошенко підписала угоду із МВФ та пообіцяла підняти тарифи на газ — і вона зараз сміє звинувачувати всіх кого завгодно в тому що ціни на газ ростуть: саме не професійне а блюзнірьске управління країною як своєю фірмою Тимошенко стало для України проваллям в прірву після якого нас може врятувати лишень чудо. Це Тимошенко стала політиком котрий перетворив нашу політику в шоу за котрим ховається бажання розікрасти усі ресурси аби перетворити Україну у маріонетку Європи та Росії. Юлія Володимирівна прагне аби український народ став сировинним придатком для світу задля того аби всі могли наживитися від нещасної вмираючої України що не може стати на ноги бо їй постійно пропонують замість ліків отруту. І сама Тимошенко котра привела до влади в Україні Януковича своєю популістською політикою стала анахронізмом котрий веде Україну до кризи та реваншу проросійських сил. Саме після Тимошенко вся Україна прагнула позбавитися цієї актриси аби до влади прийшли люди котрі хочуть керувати країною, а не просто давати шоу на телевізійні камери. І Тимошенко котра позиціонує себе як незалежного політика котрий бореться із мафією не просто не виконала жодної своєї передвиборчої обіцянки — навпаки: вона привела до влади в Україні мафію. Бо вона сама і є мафія котра прагне торгувати Україною задля власного збагачення та отримання влади задля того аби бути вершителем доль людей та це лишень маска — реальна цліь Тимошенко це накопичення грошей на рахунках аби увійти в кабінети влади та могутності. Та чому Тимошенко програє? Бо в неї немає інтелекту — для влади слід мати талант банкіра та талант лідера, а Тимошенко просто дешева актриса що не може навіть зрозуміти що таке країна та як нею управляти.

Зараз Україну знову хочуть вкинути у розбірки Юлі аби олігархи знову могли транслювати свої дешеві шоу Юлі по телеканалах та грабувати Україну під фоном про війну Юлі проти бандитів. Та це шоу настільки фальшифе що ніхто не хоче вірити у нього. Та чому зараз в Тимошенко є 5% рейтингу? Бо в Україні ще є клас людей котрий хоче аби в країні почалася громадянська війна — ціль виборців Тимошенко це війна котра має розділити Україну задля того аби олігархи могли знову контролювати політику та фінасувати тих чи інших клоунів аби відводити увагу людей від реальних змін котрі хочуть розпочати в Україні представники середнього класу, — а це нова політика влади до народу коли народ стане разом із владою не просто патякати про демократію та перемогу білих сект над ефимерними бандитами, а про те що країна потребує ефективного менеджменту котрий стане розвивати Україну та стане вести наш народ зайнятий важкою працею до вершин успіху та багатства.