Росія почала успішно виробляти ядерні ракети. Що це може означати для Вашингтона? Лишень те що мирна риторика Путіна про «самозахист», — це лишень блеф та обман: Путін виробляє зброю аби завоювати світ та змусити світ поклонитися росіянам котрі є сильними та могутніми. Так, те що сила править світом це старий принцип племінного способу життя по котрому росіяни живуть ще досі, — та немає жодних сумнівів що росіяни справді та могутні: росіяни мають достатньо зброї аби послати ядерний винищувач у будь-яку точку світу та знищити її ядерними ракетами за декілька хвилин, обійшовши систему протиракетної оборони. Саме тому: якщо Вашингтон розуміє що Путін збирає армію аби нападати то слід розуміти що Вашингтон має кинути всі свої сили на розробку новітньої зброї — і саме задля того аби зупинити Росію котра націлилася на землі та багатства американців.

Вашингтон зараз припинив працювати над розрбокою новітніх видів зброї — і це стало самогубством Америки... — немає ніяких висновків із історії: Росія робить усе аби взяти під контроль світ таємно провокуючи війни та революції. Як і писав Віктор Суворов — це Росія привела до влади Гітлера. Так воно і є, і зараз Росія знову організовує війни та революції аби захопити владу над світом щоби таємними щупальцями спецслужб взяти під контроль усі бюджети світу та вкинути людей у страшний голод та репресії. І лишень америнкаці котрі розуміють справжні наміри Москви можуть стати справжніми спасителями людства розгромивши армію Росії. Не можна боятися ядерної війни — росіяни її не просто не бояться, вони її всіляко провокують. І що? А те що Вашингтон став закритою зоною де живуть перелякані боягузи що не можуть навіть зрзоуміти що їх грабують та гвалтують — росіяни просто створили цілу мережу таємних агентів котрі створюють офшорні компанії та вивозять усі гроші із Америки до Китаю із котрим в Путіна домовленість про спільний пограбунок людства. Навіщо Китаю вся ця гра у годувальника світу? Аби узалежнити від себе світ та змусити всіх стати на коліна перед Москвою — те що Пекін раб Москви немає жодних сумнівів — і зараз дуже важливо що обере Європа в переддні Третьої світової ядерної війни: свободу чи спокій котрий вилиється у смерть...

Що можуть зараз мати від росіян мусульмани? Обіцянку знищити Ізраїль. Путін став ганебно провокувати війну в Секторі гази аби змусити палестинців та ХАМАС обманним шляхом спровокувати велику інтифаду задля смертей людей щоби схопитися за те що у світі війна тож всім треба виживати — а як? Треба вбивати та грабувати. Тобто, те що Путін робить усе життя та прагне навчити робити усіх людей світу. Що зараз може Вашингтон протиставити Москві? Лишень війну — треба зрозуміти мова йде не про гроші, а про саме виживання людства: росіяни погодилися стати сміттям російських баринів за те що ті будуть безплатно працювати на Кремль та збережуть їм житя та дадуть їжу, — та не погодилися західні люди, тож Путін стане катувати та репресувати вільних людей аби ті стали працювати на Москву та силою змусити всіх чесних людей обманути людство. Тож зараз вимальовується чітка картина — Путін шукає ворогів своєї влади та прагне нарешті нанести ядерний удар по Вашингтону, а сама Європа котра не може перенести жахів ще однієї війни після того як повірила Гітлеру про світове панування не може більше бути живою бо вона не здатна жити просто так: Європа прагне влади та вищості над іншими і саме тому новий Гітлер уже на підході, і він буде створений російськими спецслужбами так само як і старий.