В ці дні відбувається велике пробудження Європи. Вслід за тим як українці вийшли на вулиці аби вигнати тирана та стати законними та чесними громадянами — стається велика переміна у свідомості європейців: європейці розуміють що вони стали антиєвропейцями і саме тому хочуть аби їхня земля стала вільною від авторитаризму та деспотії: немає ніяких причин аби не розуміти що людство зараз стає лишень ресурсним придатком до влади олігархії, — і саме тому всі хочуть встигнути стати ще живим аби змінитися та змінити курс своєї держави. В 2014 році українці стали нацією котра перемогла тоталітарного деспота та стала вільною від пропаганди іноземної дежрави котра хоче аби всі люди були просто пішаками у її грі проти Вашингтону — та немає вже зівак, зіваки закінчилися ,всі хочуть нової арабської весни в Європі. Американці знову попереду — вони знову стали прикладом для того як треба діяти аби зберегти людську подобу та стати демократами що можуть нести світло науки та гуманізму всьому світу, — і що? А те що європейці не хочуть співпраці із Росією, вони хочуть аби їхня земля була відданою принципам ліберального закону та свободи, що може зараз стати для кожної людини новим явищем всесвітньої революції проти тиранів олігархії та власників медіа що не можуть вже стримувати відголоски звуків людей про нову свободу та нове життя.

В Вашингтоні всі стали думати про те як би допомогти іншим націям перемогти свій страх та свою лінивість та подолати замкнений круг самознищення котрий торочить про те що ми всі повинні бути одинаковими та переляканами аби недопустити чергових терактів — і лишень Вашинотон знову готує достойну відповідь всім хто хоче обманути людей новою технологією зомбування та знищення розуму добра, — і це інформація в інетернеті котра стає токчичною бо лишень залякує людину та робить її психологічним рабом тирана. Тепер лишень самопробудження та самовдосконалення стають для людини новою традицією життя: немає вже ніяких страхів перед тоталітарною та репресивною машиною, — всі хочуть великих змін і вони мають статися аби людина могла знову увійти в нову еру так само як і раніше підготовленою та достойною до боротьби та виживання. Зараз лишень сам принцип праці та чесності стають для нової людини новою великою метою та новою ціллю що має бути досягнута аби вистояти перед сопкусами лінивості та болі що перекреслює саме життя.

Європа стала корумпованою меккою для різних нових типів культури — та немає вже такого що би могло відвернути увагу людини від дійсності і саме тому всі хочуть нового світу в котрому всі би могли мати своє законне право на життя та розвиток. І такий світ нині народжується в передреволюційній Європі що має стати новою Америкою та стати першорідним джерелом нової культури та нових знань. Так, Джобс створив для нас новий інструмент перемоги над тиранами та над людожерами що хочуть аби все живе було закускою для олігархів та немає вже часу на прості слова про біль та про депресію, — є лишень великий поклик до дії що має змінити саму структуру життя людини. І це стається — тепер лишень саме життя може дати нам рецепт свого плану по перемозі над тиранами аби всі могли стати справді вільними людьми, зберігши свою лінію поведінки заради того аби перемогти тирнаію що прагне нас обездолити та забрати у нас плоди нашої праці. Тож нові перемоги європейців це американізація Європи котра робить можливим здійснення мрії про час коли всі зможуть вільно говорити та діяти аби мати завзяття до перемоги над всім що робить нас пустими та далекими від правди.