Нині стається велике чудо — це народження новітньої України. Хто зараз може врятувати нас від згибелі перед російським ворогом? Лишень наше єднання навколо Порошенка. Зараз різні «тимошенки» стануть нам говорити про те що ми раби та невігласи, — та ми віримо у свою перемогу та впевнено ідемо до свого кінцевого пункту призначення: це вступ в ЄС та НАТО. Ми можемо зітхати та говорити що все погано, що ми стали рабами нового гетьмана що не може розуміти наших потреб, — та лишень власні сили та власні сконцентровані свідомості на власній конкретній меті може дати нам результат: перемогу над російсщиною у наших душах... Хто зараз може об'єднати нас навколо спільного погляду на майбутнє? Лишень ефективний топ-менеджер котрим є Порошенко. Так, багато чого не вдається зразу, — ми повинні зрозуміти що проти нас воюють на всіх фронтах внутрішні вороги та зрадники такі як Тимошенко, та ми можемо ще перемогти у собі цього ганебного зрадинка що прагне все втоптати у болото, бо йому бачте мало того що він має: ми повинні бути задоволені тим що маємо, — це просто: якщо ти розумієш що ти маєш те що заслужив тоді ти розумієш що варто стати ще більше ефективнішим аби добитися більшого. Це простий принцип американського менеджера — йди до своєї мети аби стати власником світу перед тими хто тобі говорить що нічого не вийде аби тебе обікрасти та звести із правильного шляху. Тож ми зараз спільно перемагаємо ворога аби стати вільними людьми та навчитися боротися напротивагу усім хто говорить нам про бідність та про зраду аби самим вкинути нас у бідність та зраду.

Перше. Ми стали реформаторами — це складинй шлях Польщі та Німеччини. Коли німці ставали європейцями вони тоді стали воювати зі всіма хто хотіли відібрати у них їхню мрію, це було сотні років назад. Та німці вистояли аби вижити та стати ще сильнішими ніж були до того як вовкодави накидувалися на них із різних схрон англійських спецслужб що хотіли нав'язати усім комунізм. Так, це саме англійці прищепили нам любов до халяви, це комунізм що зробив із нас злодіїів та вбивць, — та ми ще можемо воскреснути так само як воскресла Америка коли боролися за свою незалежність від Лондона: америнкаці зрозуміли що немає виходу із тупика слабкості та слабкодухості та стали воїнами аби прийти та врятувати увесь світ. І вони його врятували придумавши капіталізм та демократію, — і зараз ми стали активними та наполегливими учнями Вашингтону що зросив наші поля своєю мудрістю та волею до перемоги. Друге. Ми стаємо вільними клерками корпорацій: слід стати конкурентноздатним бізнесменом аби зрозуміти прості правила, — це боротьба за виживання коли сильний виживає за рахунок слабкого: ми стали думати про те що світ нам дасть все бо ми його дуже просимо про це, та ми забули що немає ніяких халявних виловів рибки: кожен має те що він заслужив: для того аби наситися треба не красти рибу у сусіда, а самому купити собі вудочку, тож зараз ми стаємо рибаками котрі можуть пізнати правду: безкінечну боротьбу за виживання бо ніякого Бога немає. І ніякого Ісуса немає — релігію придумали олігархи аби укріпити свою владу над рабами. І зараз ми стали залежними від зовнішнього впливу коли стаємо лишень споживачами чужого продукту не виробляючи самим нічого — лишень вільна та важка праця може принести результат і Порошенко вчить нас боротися за своє місце під сонцем, а Тимошенко виганяє нас із власної землі, працюючи на Москву.

Далі. Ми хочемо мати свою землю котра би текла медом та молоком — та немає нічого в подарунок, все потрібно завоювати, це принципи живого світу: ніхто не може нічого вкрасти, а якщо вкраде то вкраде сам у себе — ми всі частини єидного цілого і варто просто бачити свій власний шлях до слави та завоюваня всесвіту: ми можемо перемогти Росію аби стати другою Польщею та стати ще однією нацією котра змогла показати приклад того як слід творити власну історію. І ще одне — зараз нам стануть говорити про те що немає ніякої справедливості — та насправді лишень той хто є будівничим світу може розраховувати на справедливість а якщо ми станемо просто чекати від цього світу подарунків та мстити іншим що вони багаті а ми бідні то ми знову опинимося в російській помийній ямі. Тож світ спішить до потягу нового життя а ми маємо стати новими людьми аби омитися від всього страху та всієї біди аби перемогти самих себе у цьому двобої проти демонів: демони це ми котрі не можуть стати вільними аби взяти те що належить нам та стати конкурентноздатними господарями на своїй землі. І коли Тимошенко знову хоче нас розколоити аби ми стати заздрісними щурами що хочуть взяти чуже — ми відповідаємо що ми просто чесні та працьовиті люди що можуть мати своє бо ми це заслужили.