В ці дні відбувається арт-підготовка до великої європейської революції — там на заході люди стали відчувати потребу у свободі: немає ніяких гірких спроб стати богом, просто світ не може більше бути частиною зла, тож люди стали думати про те аби стати новим проектом сіяння зірки що прагне прийти до неба... — Що нам із цими старенькими варто зрозуміти?, — запитує Сельвена Джонсон у батька. — Лишень те що без повітря добра немає щастя у людини що прагне аби світ став її домом, — відповідає той. Він ішов по пустині правди — там дияволи хотіли його звабити аби він став прохати про їжу, — та він лишень став залізним видобувачем алхімії пророцтва про складність підготовки до нових знань та революцій: війна потрібна аби люди могли знову відчути те що вони живі, всі хочуть воювати аби знову стати власниками світу: нам сниться що ми імператори, та ми насправді просто жебраки що не можуть нічого вдіяти із своїми мізками котрі поїдають нашу душу... — там сьогодні були війни що мали розгорнути саму велику місію задля спасіння живого від води смерті, та немає нікого хто би не міг не зрозуміти свого покликання, світло просто жило у крові великих людей що прагнули принести зміни задля спасіння всесвіту від раку мозку. — Володимиру Володимировичу, як нам сьогодні стати тараном війни аби віддати всю владу над світом дияволу?, — запитує маріонетка Путіна Емануель Макрон. — Лишень бачити те що Ви всі повинні підкоритися владі грубої сили, -відповідає господар Кремля. Там сьогодні були великі вогні неону — там сьогодні світло стало тлумачити закони буття задля спасіння великої країни від гниття що стало просочуватися крізь тканину ночі: Америка повстала проти нових днів та захотіла стати знову живою, — немає ніяких клопотів про те аби вимкнути телевізор та знову стати задля світу новою причиною щастя, просто всі схотіли аби всі могли більше бути частинами друзів великого потопу що нині трапляється посеред нових витків його розуму....Там сьогодні Путін став вбивати свободу аби насолодитися владою перед кінцем Вашингтону — та немає ніяких хвилин нещастя, всі хочуть аби світ знову засяяв перед творіннями нових судних днів, тож світ просто вмонтовується у правду аби всі могли знову засяяти новим джерелом розуму. Там сьогодні існує нова країна — вона може знову прийти до своєї іпостасі перед життям що стало знову входити у людину аби всі могли знову прожити миті щастя та ейфорії, — та немає ніяких буднів легкості, є лишень теорія еволюції про те що мавпа стала людиною. аби знову запалити у світові вогонь життя та праці...

Хтось там серед залпів артитлерії знову хоче аби світло стало ламати дияволів та знову стати чатсиною великої праці на балго життя. Американці знову стали міряти свою силу аби знову стати частиною проекту по звільненню влади сили від влади закону — та немає ніяких нових ходів посеред хвилі ночі, просто музика серця знову лунає аби світло могло мати свій розум посеред рук божих. Світло знову стає на сторожу — там хтось ще може знову стати частиною ночі — та ніхто не хоче знову бути частиною смерті, — тож нові люди знову набираються сил аби знову прийти до темряви свого правила хвилини вулкану котрий стається задля світла що ламає принципи страху. Хтось із нетрів влади свідомості знову прагне прийти до джерела ночі, та немає ніяких нових витків природи танцю із вовками просто всі хочуть нового виверження вулкану що має перемогти дракона крові. Там сьогодні стали служити владі добра, — там є джерело крові влади танцю із місяцем, там сьогодні всі стали служити крові що лиється посеред Землі аби знову зросити життя задля того аби всі могли мати свою місію. Існує лишень місія — там є джерело танців на владі Землі, там сьогодні приходять великі люди аби мати свою частину від пирога всесвіту та немає нікого хто би не міг не танцювати посеред великих залпів вогню що став тлумачити свій поклик ночі задля того аби організувати сам поклик всесвіту що став різати дні посеред великих малюнків сонця. Там є джерело щастя — там світло може прийти додому аби стати новим днем. Там сьогодні ми всі лишень наважуємося прийти до себе аби віднайти від свого дому частину пороху що стане служити зброєю проти дияволів що хочуть заманити нас у потоки сміття та болю.

Хтось із нас служить ночі. Хтось із нас став бачити очі влади тельця — там є нескінчене правило дня що вимальовує картини дійсності перед новими днями вулкану правди. Світло стало задля нас знову яскраво жовтим — там є частини великих потоків океану влади слова, там є нові джерела нових днів. Там сьогодні гартуються у бою всі нові люди сонця що стали бігати навколо влади Землі аби принести всім свої правила крові що стала текти по світу аби знову прийти до стану нових днів що колихаються посеред нових джерел ясності епізоду що ніколи не стане реальністю. Всі хочуть влади. Світло стало тлумачити правду брехні котра може зазирнути за рукав його сорочки аби знову прийти до нових днів влади крові — та немає ніяких нових світів просто всі стали снігом що не може більше не бачити нових днів що стали творити нові всесвіти. Там сьогодні стали лишень нові ясності потоків вулкану що прагнуть лишень бачити істину, — ось і вона стала задля нас зазирати за очі брехні аби принести нам свої плоди кохання.