Євреї стали тяжко працювати аби годувати світ, — так, сьогодні євреї та інші народи стали тими спасителями котрі хочуть служити Богу. Та чому немає демократії у світі? Бо немає шансу побачити серцебиття душі любові... — хто сьогодні став звинувачувати владу світла перед великою водою що лиється на Захід аби той нарешті перестав надавати біль? Лишень той хто може зберегти свої очі перед важливість мужнього процесу інтисенції життя. Так, сьогодні Сєрєбрєнніков став лишень початком нового повстання росіян проти Китаю ,що ламає душі великим світам божих рук, та немає нікого хто би не міг усвідомлювати що криза в душі життя це майстерність добра що гартує свою біль у стані інтенсивності пошуку річі у собі. Там існує велика гра що стала тамувати біль перед ангелами божими що хочуть аби ти став людиною року та хотів аби світло могло стати новим джерелом бензину мудрості спасіння ночі, та сьогодні немає нікого хто би не міг берегти свою сміливість перед танцем вогню, хто так став бачити саму владу випадку перед могутньою рукою світла? Немає нікого хто би не міг стати рукою добра що може стати початком нового мудрого серця науки. Світло стало малювати гру на дошці із двома невідоими, хто може вберегти світ від танцю із іншими людьми? Лишень той хто став тамувати біль ніжності душі що стала знищувати страх перед наукою життя із законами буття. Там були великі водоспади життя що руйнують стан справ роботи весни що гартує велику рівнину аби вгамувати свою біль перед місяцем що став дивувати Вашингтон небаченою короною випадку що став творити мудрість життя. Там є хороша перспектива, — немає тільки нікого хто би не міг бути новим джерелом ясності мудрості зими що стала фільмувати великий потік влади дощу серед океанів чарівного Пекіна що став давати життя людству... -там бути яскраві фарби дощу що став знищувати факсимільність сорому в душі рабів що хочуть знищити лордів бо ті мовляв, не хочуть поклонятися владі сили, немає ніякої зради, є лишень велика студія правильності месенджу що став тамувати біль перед великим переходом до життя на сцені ночі.

Там були яскраві ночі великого потоку місії що рятує справу точності лікування життя задля великої точності мужності справи що гальмує свою владу перед світанком великого добра та перемоги добра над злом, там є правильність точності потоку вітру що руйнує всі вимоги перед великою стіною життя котре створило мужність задля визволення зла із пут залежності від краху мудрості. Там є ознаки життя, — де привиди стали гинути вд точності війни влади добра перед знищенням зла що руйнує всі вісі контрреволюції котра стала думати про обачливе спасіння від зла що стало знищувати сам потік сонця на обличчях влади добра котре стало дуже мудро створювати новий світ. Там є страх перед правилами, — там є трапеція ясності джерела котра стала малювати нові витки мудрої субстанції що створює нові правила співжиття із спасителями мрії котра шукає свого супутника що стане дарувати їй нову душу правди. Там є джерело співу що стало знищувати майстерність витвору скульптури дощу котра створює нову планету що стане створювати новий виток світла та правильність великої справи нового початку що лиється заради того аби стати новим джерелом звільненя людини від великого потопу що стане знищувати стан великої депресії що стане дарувати всім свої руки. Там є дно що стане малювати ясність паперу котрий може стати новим джерелом великої гри проти дияволів що стали не розуміти нічого що би могло не мати очей.

Там є гра проти великої сутності того що ми називаємо справою честі, — де ці люди можуть мати свою владу аби спасится від точності розуму що малює нові операції котрі можуть спасти світ від великої війни що може не статися від неправдивої одиниці лишень після становлення душі правди. Там є нові правила вічності, там є правильність такого стану справ котрий може ще більше стати новим смутком перед новими віяннями що не можуть більше гратися у гру, — слід просто вберегтися від стану точності та ніяких точностей аби не мати нікого хто би міг не розуміти витвору неіснуючого життя. Там є точність такого успіху котрий може мати лишень великий набір весни аби стати точністю нової гри котра має задля себе мудрість що гартує сталь задля того аби повстати проти зла, і ось так ми стали нині бачити мудрість світла що дарує нам свободу та стало задля нас працювати перед ангелами аби розуміти точність нового розуму що стала філігранною силою що створює та будує нові світи влади мудрості джерела. Там є стан великої гри мільйонів, там є страх перед точністю світла, там є небачений потік стану великої любові що стала створювати нові джерела сюрпризів задля того аби будувати нові міста та села аби бачити ясність картини що малює джерело дощу. Там були нові витки нової правди, — там були нові правила причетності нових видів ліків перед станом малюнку влади любові що керує світом та дарує нам всім щастя задля нових світів та нових польотів на небо до того хто дав нам дихання аби відчути всю повноту великої гри проти зла. Там є джерело мужності світу, там є стан мудрості великої зими що стала нам дарувати всю повноту картини та витвір великої сутності добра котре стало для світу лишень початком нового процесу звільнення добра від стану щастя що контролює стан любові перед батьком світу.