Йдуть серйозні розмови про ядерний удар Америки по Ірану і ядерний удар Ірану по Америці, — це просто істина адже Іран уже має ядерну зброю та може її застосувати проти своїх противіників ким, безсумнівно, є США.

Америка стала лишень зоною впливу на світ кримінальних грошей, що слугують справі закабалення людини під владою крадених грошей, — так сам Вашингтон живе лишень на крадені гроші, котрі не мають під собою релаьної вартості, просто саме долар став товаром, котрий забирає сили у людей та віддає їх олігархічним злочницям. Саме тому сили людей тають, а сили корупціонерів вольготують...

Та чи може зараз Вашингтон стати активним учасником справжньої війни проти сильної держави адже після Іраку люди стали критикувати Америку за порушення прав людини та війну, котра забирає життя мільйонів людей? Може. Може, бо Вашингтон прагне показати світу хто в домі господар і чому слід слухатися лишень Америку. Росія та Китай стали просто чужими для Вашингтону, бо вони ведуть нейтральну політику, — та сам Вашингтон зараз може скористатися статусом-кво Пекіна задля того аби ще і збагатитися ресурсами Ірану задля підвищення своєї втраченої економічної могутності: чи є зараз небохдіність для Вашингтону у ядерній війні? Безсумнівно, є, бо світ уже збирається із силами аби напасти на саму Америку, котра прагне закабалити весь світ у свої пута телевізійної демократії, котрої не існує: в Америці є люди котрі можуть виховувати народ по телевізору. Та це лишень шоу, бо немає якісного контенту, котрий би давав людям істинну картину реальності, тож Іран може зараз скористатися шансом втраченої свідомості та затуманеного розуму американського народу та напасти на Америку аби відібрати у неї ФРС задля того аби самій друкувати та продавати долари, — це просто крок у відповідь проти блокади Тегерану, та чи може зараз Тегеран та світ піти на війну проти Америки аби напасти на неї та знищити ядерними ракетами? Може, бо світ прагне знищити ту систему, котра побудовна Вашингтоном, і сам Іран зараз користується великою підтрмкою людей світу котрі хочуть знищення Америки. Саме зараз весь світ заатмував подих: чи вдасться покарати Америку за її волюнтариську політику та змусити самих американців поділитися зі світом тими грошима котрі вони вкрали в людей задля того аби побдувати свою армію та свої війьсокові сили? Світ чекає від Тегерану дій задля знищення Америки, що стала просто силою зла, котра прагне дотягнутися до кожної голови та вкласти у неї ілюзію життя задля збереженя влади рептилоїдів та сил інопланетної влади котра прагне користуватися людською дезорієнтацією та наївністю та сліпотою та депресією самої людини задля стирання законів ат принципів чесного життя....- світ став просто територією легкого заробляння грошей на рабах котрі думають що вони госаодарі та вони просто понівечені істоти котрі втратили свою свободу...

Так само зараз Китай може стати активним учасником подій якщо стане нарешті діяти задля зберження своєї влади в світі, — слід просто приєднатися до Тегерану аби разом напасти на Америку та стати визволителями людства від страшної тиранії, котра знищує сам цвіт життя людини, бо гроші стали лишень тюрмою, котра ламає душі людини. І саме зараз можна нарешті покласти край американському шоу, котре транслює свою отруєну думку на всіх людей світу, змушуючи людей ставати просто рабом системи злочинного капіталу котрий закабалює людину у проміжність між світом зла та світом виродженого єства.

Саме тому: зараз лишень сам світ може вирішти для себе — чи він готовий звільнитися від влади кримінальних та вкрадених у нього ж самого грошей, чи він буде і надалі рабом зла, котре вичавлює саме життя із серця понівеченої злом людини? Тож Іран може зараз розпочати війну проти Америки за підтримкою всього людства аби відвернути катастрофу потопу та ліквідації світу людини до котрої нас веде влада Вашингтону, — людьми котрі можуть знищити яму зла, та мерзенності задля того аби світ став вільним від тиранії грошей, котрі ламають сам хребет людині що не може зараз збагнути чому вона вмриає та страждає, — саме тому що людина не стирає зла американського гріхопадіння, не цінуючи світла нового дня, котре поїдає влада рептлоїдного капіталу Вашингтона що став дубиною в руках власників грошей що змальовують лишень прибутки задля вичавлення із людини талантів та свободи котрі течуть у кишені власників Америки, рептилоїдів що стали знищувати сам розум людини задля закабалення душі живої істоти у лещата пітьми та рабскої праці тварини на аферистів, котрі стали ламати приклад ефективного та вільного способу життя на Землі.