Рейтинг Трампа росте. Незважаючи на те що світове масонство задіяло великі ресурси аби дискредитувати Трампа — він стає політиком номер один в Америці котрий має величезний вплив на процеси не лишень у світі, — але і в своїй рідній Америці котра перемагає зараз розпач та прагне знову стати величною постаттю свободи задля звільнення людей світу від гніту репресій та тиранії.

Американці розуміють що зараз лишень Трамп може дати їм надію на зміни — і це розуміння веде їх вперед до нових висот. Мита котрі Трамп запровадив для Китаю та Європи це захист американської свободи, котра має залишатися сильною задля знищення країн, котрі віддалися тиранам та злу, — тож саме американський лідер може зараз перемагати тиранів задля розвитку людини, котра стає новою та сильною. Так, зараз медіа стали просто інструментами влади масонів котрі хочуть керувати світом в ручному режимі та купувати собі особистостей котрі можуть керувати думками людей та люди стають більш незалежними та поміркованими аби не потрапити знову у патску диявола, що прагне піднести людину вище Бога: не буде вже стану війни людини та Бога, буде стан підвищеної уваги задля здобутку слави життя, котре дається лишень тим хто може слугувати іншим та бути джерелом надії задля слабких. І такою стає нова Америка, — сильною та міцною заради того аби знову втрутитися у війну свободи та рабства...

Світ стає нині падінням світла. НІхто не знає чому люди стають зараз просто слабкими істотами котрі не можуть зберегти своєї ідентичності та якщо бути чесним тоді відповідь прийде. І американці хочуть бути чесними — вони хочуть зберегти своє красиве обличчя задля ноовго життя та хочуть стати живими та мудрими задля нового порятунку світу, котрий став брехливим та егоїстичним, — тож знову народжується нова ера життя, що має перемогти зло. Лишень після перемоги над злом можна говорити про душу щастя, — тож світ має налаштуватися на велику війну проти агентів диявола котрі хочуть завдати удару по самому серці людини, котра не може зберегти свої почуттів та стати джерелом ясності розуму.

Знову стається велика доля задля співжиття людини та Бога та знову ми можемо ще раз переконатися у тому що світ стає новою моделлю життя котре здатне вижити серед заблудших овець зла та неправди. Тож ми стаємо лишень свідками народження нової Америки котра здатна ще стати живою та сміливою здаля того аби кинутися у вир подій та стати новою системою стирання світу помилок та світу котрий руйнується на наших очах. Лишень саме відчуття того як треба діяти заради того аби спіймати свою хвилю надії може вказати нам шлях до стійкості духу, котрий може стати величним та сильним задля того аби спіймати свою роль у процесах реальності. Ми ще можемо зберегти свій відрізок часу котрий нам дається задля стану підвищеної бойової готовності котра стане нам у нагоді задля розуміння стану кризи духа, — тож саме після того як ми знову зможемо пережити нашу місію задля співжиття провини та мети, ми зможемо ще стати активним участинком великих зрушень та мрій котрі женуть до нас задля перемоги нашої душі над крилами гріха.