Закономірною виглядає міграційна криза в НІмеччині. Так, завдяки мігрантам економіка НІмеччини вижила, — та немає ніяких варіантів спробам закрити цю країну від людей. Люди їдуть туди де є можливість вижити, і саме у НІмеччині котра пограбувала та знищила увесь світ є сили задля того аби утримувати людей котрі не працюють. Після «арабської весни» всі стали хотіти до свободи там де є права людини, та виявилося що в НІмечччині не можуть гарантувати права людини, бо самі німці вже не можуть більше працювати на олігархів, навіть передаючи всю тяжку працю на плечі мігрантів: після «арабської весни» всі захотіли жити як в цивілізованому світі та стали тікати від війни, — та не вийшло: із одної війни вони потрапили в іншу та не змогли вижити: мігранти помирають від голоду та холоду та стали мстити самим європейцям що ті живуть розкішно, поряд із бідними людьми котрі не можуть зберегти для себе прожитку.

Світ має допомагати іншим аби мати свій план виживання та самі німці уже не можуть тяжко працювати: населення старіє, а якісних професійних кадрів немає, — тож світ рухається до початку відсутності яскравих ососбистостей, котрі можуть давати людині нову якість життя, привносячи у повсякденне життя людей нову сторінку історії: немає прогресу та немає ніяких нових формул співжиття між націями. В таких умовах стає очевидинм вирішенням нової кризи війна: це просто спосіб відібрати те у що нас вкрали та стати бичем божим, котрий може поламати усі плани крупного капіталу експлуатувати людей задля своєї вигоди. Немає такого злочину на який би не пішов капітал задля вигоди, — так і немає такого злочину на який би не пішли батьки аби нагодувати свою дитину, ось і вбивають у Європі мігранти людей аби вижити. Ситуація рухається до нової кризи — кризи відсутності економіки коли люди вже не можуть більше працювати, бо в них не вистачає талантів аби вирішити виробничі проблеми підприємства. Тож світ зіткнувся із новою кризою, — це небажання вчитися та працювати, а бажання вкрасти та вбити...

Зараз лишень сам процес стерилізації світу демонструє що немає більше людей котрі хочуть зарболяти гроші чесно — всі хочуть не сплатити податки та не бути фундаментом держави, а навпаки — стати причиною розпаду держави котра стала ворогом для вільної людини. Ця людина прагне нового життя та не може забезпечити собі нові висоти, — тож вдається до вбивства як до ефективного способу вирішення проблеми грошей та виижвання сім'ї. Саме тому мігранти у НІмеччині просто стали тим робочим класом котрі вже можуть влпивати на вирішення проблеми глобального курсу НІмеччини та можуть руйнувати світ багатих. Тож лишень сам процес подальшої демократизації світу стане для Німеччини крахом, — немає вже стану рівноваги, є стан домінування простих людей над багатими котрі не можуть більше сховатися від поглядів людини котру вони обікрали. І саме тому мігранти уже в НІмеччині стали новою силою, що може змінити систему життя в цій країні.