Нідерланди офіційно звинуватили Путіна у вбивстві людей під час чітко спланованої авіакатастрофи, котру організували російські спецслужби. Чого нам чекати від лінивих західних людей, що бояться війни, продаючи свої душі до рабства Кремля? Немає часу на просте базікання, — є лишень варта справедливості, котра має поставити свою крапку у історії із збитиим Боїнгом: світ має побачити звіриний оскал Росії, котра прагне зламати хребет вільним людям. — Десь там були воїни, що могли літати, — говорить Натан Чулін, російський опозиціонер, котрий вирішив нести світло надії та свободу росіянам. — Та немає ніяких ілюзій про правильність вибору: правильного вибору не існує, є лишень частина мозаїки, що складається у картину дійсності. — Якось так наші люди стали лишень помічати брехню серед чужих та не бачать своїх власних помилок: світ просто ганебно втікає від російських вампірів та не може нічого вдіяти із цим крахом всіх ілюзій про вічну боротьбу: світло повстало проти лляних ляльок Берліна та прагне зламати свої кулі, що летять на самих стрільців, — відповідає йому Бамінар Сакрольський, лідер партії «Чиста сповідь», котра стала організовуввати в Німеччині вуличні стихійні протести проти влади Меркель...- Немає якихось ночей про правду, світло просто стало тонути у очах жінок, що стали лишень матерями тих мудреців, що стали ламати свої голови аби спіймати час на зусилля краплини крові: там де немає вибору нре може бути нічого, — світло просто прокидається серед тілес нічного одягу, корий створює ілюзію омани, що створила Німеччину, — говорить Марін Кларсен, художник із Москви:- Це просто миті скорботи малюють жахдливу правду: юлди просто стали лишень заручниками бежевільнихз ідей, що створюють притчу передд ругим пришестям Ісуса Христа, що кидає до святої води усіхх то не можуть більше служити культу лукавства.

«- Де ці хвилини нашого спокою, що стали просто розкиданим камінням неволі?», — запитує пересічний німець у свого розуму. — Немає часу на благість духа, бо ми просто померли, не ставши лишень частиною власного світу передсмертної конвульсії, що ламає сам процес зневаги людини до зла: там де немає свого розуму люди стали шукати чужий привид темряви, що не здатна збагнути порклику предків. Немає ніяких людей, що могли би віднайти свій алгоритм великого потопу, котрий має прийти на зміну різкості поглдяів. Немає шляху назад, бо ми просто стерли власний проект позиціонування себе як простоту світу. Світло просто стало лишень покликом батька, що створює озоновий шар правди серед тіней грішників, що не можуть більше бути для нас предвісниками лиха, — це просто танець влади світло може лишень мати свій меч, що приносить вільним людям якість відчуття правди: там де немає свого стану мелодійного бачення пристрасті — немає ніяких виходів із Едему".

Десь серед дерев правди існує квітка, що може відйнати своє щастя серед рік осені, — це просто невагомість, що ламає усі частини великого шляху: там немає очей правди, бо ми просто прозріли задля того аби відчути свою неміч. Світло життя малює картину дійсності, що ламає тунелі ночі: поїзди стали рухатися зі швидкістю світла та стали приносити нам велику радість здаля стягнення із нас долі у вияві правди. — Де ці великі "Гулівери", що могли би створити для нас правду серед сонячної краси? — запитує Сакрольський, — світ став просто ареною бою, що ламає свій годинник аби замахнутися на Бога. Світ став лишень частиною великої матриці, що стала торнути у наших руках, — світло перевернуло все догори ногами та стало малоювати картину феєрії аби ми вийшли із замкненног кола смерті. Серед світів зневаги до життя є лишень один великй урок, — це просто дзеркало, що ламає наші погляди, існує лишень джерело води, що приносить час в жертву задля нашого становлення як сина Бога, котрий переступив через осанну аби спасати людей...

... Серед світів Європи є лишень одна країна, котра стал просто вліьною, — це Нідерланди, і саме тому удар по свободі духу це просто танення льдовика, котрий став вбивати своїх пасажирів задля того аби спіймати хвилю океану котра стане рахувати миті до зими, з тої саммої зими, що має розпочати процес вдіновлення влади сонця над станом великого шляху турботи про юлдтну. Існує лишень один привид часу і це просто миті , що мають спасти людтну, бо не можна просто купатися у світі та непомічати темряви, — це просто танець верблюда малює світло дня: немає природи очей у стані велиокго пошуку істини... Світло стало лишень заручником великого вибору, що має народити час просвітленого, що стане ламати свій вірш чарівного хребта задля того аби перемогти долю світу, котрий спас землю, ставши лишень сіятм на деревах осені в Амстердамі...- оберемки білих тюльпанів..