«100 днів президента Володимира Зеленського» – це інтерв'ю без питань і відповідей. Зате питання є у тих, хто сидів по ту сторону екрана.

На вихідних телеканал "1+1" показав в ефірі «100 днів президента Володимира Зеленського». У відеоролику актор Станіслав Боклан бере у чинного президента інтерв'ю про перші сто днів його роботи на Банковій. Боклан здебільшого задає Зеленському «популярні» питання, які хотіли б йому задати широкі маси. А от запитання, які могли б прозвучати на прес-конференції за участю професійних журналістів, так і не прозвучали у добре змонтованому і відредагованому ролику.

Діалог актора з колишнім коміком вийшов не надто змістовним. Відверто кажучи, Зеленський практично не сказав нічого такого, що хотілося б обговорити. Після перегляду майже годинного інтерв'ю, яке, власне кажучи, важко назвати інтерв'ю, залишилося кілька питань. Їх хотілось би адресувати президентові і його команді:

1. Чому Боклан звертався до Зеленського на «ви», а Зеленський до Боклана – на «ти». Все-таки, Боклан майже на 20 років старший від президента. У Зеленського на Банковій вселився дух радянського минулого, коли було заведено, що начальник до нижчих по рангу звертався на «ти», незважаючи на вік? Чи як це пояснити?

2. Навіщо у «100 днів…» періодично з'являються колишні президенти Леонід Кравчук, Леонід Кучма і Віктор Ющенко, які говорять на адресу Володимира Зеленського компліментарні слова? Володя, ти ж сучасний хлопець, не будь як Янукович і Порошенко, які любили лестощі попередників! Чи ти такий, як попередники?

3. Чому майже нічого не було сказано про те, що зроблено і що буде зроблено новою командою, яка прийшла до влади?

4. На 16-й хвилині Андрій Богдан сказав, що парламент – не місце для дискусій, чи глядачам почулося?

5. Про кортеж Беньяміна Нетаньягу у Києві відповів керівник служби безпеки президента. За рішення не переносити Офіс президента виправдовувалися Андрій Богдан і Сергій Шефір. Надалі за негатив «віддуватися» також будуть хто завгодно, але не Володимир Зеленський?

6. Пане президенте, ви точно переконані, що Путін і ви володієте різними інформаціями про те, що відбувається на Донбасі? Ви впевнені, що президент РФ не володіє тою ж інформацією, якою володієте ви? А то складається враження, що ви думаєте, що Путіна просто дезінформують і це одна з причин, чому воєнний конфлікт на Донбасі досі не вирішено.

7. Володимире Олександровичу, це правда, що ви досі вважаєте себе просто хорошим хлопцем, а не президентом?