«Слугу народу» важко назвати партією однодумців. Але буває й так, що в самих родинах новоспечених «слуг народу» є розбіжності у ставленні до президента Володимира Зеленського. Як кажуть, діти за батьків не відповідають.

3 серпня ЦВК оголосила остаточні результати позачергових парламентських виборів. У цей день Івана Юнакова, як і 423 інших кандидатів,було обрано народним депутатом України. До Верховної Ради Юнаков пройшов по списку «Слуги народу». У виборчому списку пропрезидентської партії він посідав 64-е місце. Вже завтра, 29 серпня, Іван Сергійович складе присягу і офіційно стане народним депутатом.

5d66b94f421d9.jpg

Іван Юнаков, народний депутат від партії «Слуга народу»

Іван Юнаков – молода успішна людина,працював головним архітектором відомого київського архітектурного бюро "33bY Architecture". Іван Сергійович – син заслуженого архітектора України, лауреата Державної премії України в галузі архітектури, члена-кореспондента Академії архітектури України Сергія Юнакова.

5d66ba0712b27.jpg

Сергій Юнаков – батько «слуги народу» Івана Юнакова

Батько Івана Юнакова – «порохобот», який щиро бажав Володимиру Зеленському не стати президентом України. Щоби переконатися в цьому, достатньо зайти на його сторінку у Facebook та віднайти пости і репости піврічної давності.

Ось, наприклад, 31 грудня 2018 року – в той самий день, коли Зеленський оголосив про свою участь у президентських виборах, – батько «слуги народу» запостив публікацію Наталії Юсупової із заголовком «Дістали вже із Зеленським, ну серйозно! На всіх каналах і в інтернеті! Нудить вже. Та ніколи він не буде президентом».

5d66ba64b9f27.png

У дописі Юсупова відповідає, хто, на її думку, стане президентом. А точніше – залишиться. Мова, звісно ж, йшла про Петра Порошенка. І цю публікацію на своїй сторінці спокійно запостив батько майбутнього депутата від «Слуги народу». Чи не для того, щоб публічно заявити про свої електоральні уподобання на майбутніх президентських виборах?!.. Йдемо далі.

Перенесемося на сторінці Юнакова-старшого із грудня 2018-го в березень 2019-го. 23 березня Сергій Юнаков поділився у Facebook зверненням Романа Безсметрного до Володимира Зеленського із закликом не принижувати націю і забрати документи з ЦВК.

5d66bad2b60aa.png

А 24 березня опублікував коментар відомого українського вченого Володимира Горбуліна, який назвав Зеленського-політика «абсолютно віртуальним образом».

5d66bb014a883.png

Напередодні першого туру президентських виборів батько майбутнього «слуги народу» також не втримався від критики Володимира Зеленського, шанси якого на перемогу на той момент вже були надзвичайно великими.

За день до голосування, 30 березня, Юнаков-старший запевняв, що за Порошенка закликає голосувати «практично вся українська інтелігенція», тоді як за Тимошенко і Зеленського – російське телебачення і олігарх Коломойський.

5d66bb2c78a84.png

Того ж дня програму Зеленського батько «слуги народу» порівнював з Монікою Левінські, яка стала відомою на весь світ через секс-скандал за участю президента США Білла Клінтона.

5d66bb41cd1f0.png

Життя бентежне і непередбачуване. Буває так, що батько – «порохобот», а син – «слуга народу». Але як би там не було, а без Івана і Сергія українська політика не була б такою інтригуючою.