Он обижен !!! на мировое и европейское сообщество из за вакцины, ее не дают Украине.

Интересно, может стоит обижаться на самого себя, Ермака и и Степанова ? Может вместо видосов и разворовывая денег на дорогах надо было контактировать и коммуницировать с мировым сообществом и производителями вакцины ?

«Володимир Зеленський: Є декілька емоцій щодо глобальної кампанії з вакцинування. Те, що Україна не є рівноправним членом Європейського союзу чи світу в плані термінів вакцинації… Ми не є в пріоритеті країн світу, які отримують вакцини, як всі інші. Країни ЄС, з якими у нас прекрасні відносини, я говорив з їхніми лідерами, і вони сказали, що допоможуть. Потрохи, з своїх поставок вакцини. Це буде складно пояснити їхньому народу, я розумію. Але вони будуть трішечки нам якось віддавати. Це дуже неприємно — відчувати, що ти стоїш з простягнутою рукою.»

Он упоминает наши революции 2004 и 14 года и сравнивает их со штурмом Капитолия и делает очень тупые выводы.

«Про штурм Конгресу США 6 січня

Володимир Зеленський: Ми були дуже вражені. Я був дуже здивований, я навіть не міг уявити, що щось таке можливе в Сполучених Штатах Америки. Я вважаю, що це був потужний удар по демократії США. Ми звикли вірити через книжки, фільми, телебачення, що Сполучені Штати мають ідеальні демократичні інституції, де передача влади відбувається мирно, без війн і революцій. Де влада передається від одного президента іншому.

Ми бачили це в Україні. В нас було дві революції. Ми бачили це. Ми розуміли, що такі речі могли статись у світі, але що це буде в Сполучених Штатах — ніхто цього не очікував. І це свідчить про те, що ніщо не є ідеальним.

Джонатан Свон: Звучить так, що ви були сильно стурбовані, коли за цим спостерігали.»

Володимир Зеленський: Я був серйозно стурбованим. Я не хотів, щоб у вас був бунт, стрілянина, і не дай Боже, жертви. Я думаю, що після чогось такого світові було б дуже складно сприймати Сполучені Штати як символ демократії у світі.

Ну и то что мы не в Нато, виноват Байден.

«Володимир Зеленський: Ми вдячні за все. Але якщо ми, українці, і Україна хоче бути рівноправним членом альянсу, рівноправним членом НАТО… Це одне з найважливіших питань безпеки — тієї самої безпеки, про яку говорить президент Байден. В такому разі в мене є дуже просте питання: пане президенте, чому ми досі не в НАТО?»