Ця «новина» обурила не лише дніпрян, бо стала вже анти-хітом по всій Україні.

Але все ж таки необхідно загострити увагу на цьому ще раз, аби наголосити — подібне свавілля стало можливим лише зараз, при нинішній владі.
Йдеться про дніпровську блогерку Анну Алхім — кровну «сестру» Бужанського, яка навіть цього українофоба переплюнула своєю нахабністю та ненавистю до українців та нашої Держави.
Втім, краще почути…

Публічно(!) називаючи президента країни, який анексував у нас Крим і веде війну на Донбасі — «красавчиком», ця потвора навіть не вибачилася після того, як на свою адресу отримала шквал негативних емоцій від користувачів соцмереж. Бо вона, бачте, вважає, що «немає в світі більш впливовішої і крутішої людини, ніж путін». Тож, які тут можуть бути вибачення?(
Окрім свого ворожого ставлення до України, ця потвора ще й тупа, бо «припускає», що анексію Криму допустив Порошенко, бо президенти двох країн (України і Росії) між собою «домовились».
Але, коли путін анексував наш півострів і напав на схід України, Порошенко ще не був президентом.
Але вона вперто продовжує – «у російсько-українській війні винна Україна, а не Росія».

І наостанок блогерша «блиснула» своїм нікчемним розумом:
«Какаяразніца? Чому я в своєму Instagram не можу відповідати і робити те, що я хочу? Я хіба когось загітувала і хіба бачили в моїй ИНСТА, щоб я щось говорила за Росію чи за Україну? Я завжди була за Україну. Я просто х ** сосіла людей, але це не означає, що я х ** сосіла українців. Я не ділю людей на нації, на релігії. У мене немає такого. У мене є погані і хороші люди. І в нашій країні живуть долбо * б, і в Росії теж є долбо * б, і в Америці — всюди. Скрізь є ** БНИ, ось такі як ви, які мені пишуть різну дичину»
Звісно, своє «інтерв'ю» вона давала на російській мові.

Немає сенсу давати будь-яку оцінку цій ворожій хвойді, бо саме поняття «ворог України», яким вона себе заклеймила, вже говорить само за себе.
Лишається нагадати, що при всіх її ворожих висловах вона «не забувала» додавати, що взагалі-то вона позитивно відноситься до нашої країни, бо, мабуть, розуміє, що інакше б дніпряни її розірвали.
А щодо реакції відповідних силових структур на подібні публічні заяви, то їх поки що немає, бо зазвичай такі реакції зараз бувають лише у бік патріотів.
Не дарма ж «какаяразніца» так довго та наполегливо культивується в нашій країні зеленими служками кремля!
Пожинаємо…