Тут треба почати з того, як пан Коломойський, аби нагнути владу, щоб вона погодилася з його особистими бізнес-вимогами, у 2018 році намагався відключити питну воду більшій частині країни.

Бо він був, і є, єдиним постачальником хлору, який очищує воду, та робить її придатною до вживання.
А ще раніше, десь у році 2016-му, пан Коломойський погрожував обвалити гривню, та створити в Україні дефолт – адже тоді він був власником Приватбанку, якому Держава довірила соц.виплати, зарплатні та пенсій. Ці його погрози також стосувалися його певних, суто комерційних, вимог.
Добре, це було в минулому. Але ми запам'ятали, що саме з себе представляє ненаситне черево бізнес-верхівки нашої країни.

Минув час. За цей час пан Коломойський нагородив країну вірусом під назвою «Зеленський», який добре виконує свою паскудну роль, відволікаючи суспільство від справжнього життя країни…
І це наше життя прямісінько йде в лапи нашого ворога – кремля.
А тепер, повертаючись до ненаситних апетитів Коломойського, який звик маніпулювати владою та народом, згадаємо ще одну цікаву річ, яка, чомусь, не була певним чином освітлена навіть опонентами Зеленської когорти.
Це — закупівля дешевої електрики паном Коломойським у Росії. Не поспішайте радіти! Адже ДЕШЕВОЮ ця енергія була лише для Коломойського, для решти українців пан Коломойський робив її занадто дорогою.

Тепер ви розумієте, чому пан Ахметов позакривав всі свої шахти, які постачали вугілля на електростанції? І чому Зеленський закрив Атомну станцію, яка давала недорогу енергетику?
Бо це змова (в народі – договорняк) із Коломочським, який, в свою чергу, домовився з Путіним.
Окрім того, що імпортом витісняється наша промисловість та всі підприємства, тут ще й великий зиск для боса Зеленського – «патріота» Коломойського. Адже все те дешеве вугілля та електрику, яку він закуповує в Росії, нам-українцям він штовхає втричі дорожче!

Постає цілком логічне питання – навіщо Путін постачає Коломойському таку дешеву електрику та вугілля, іноді йдучи собі у збитки?
Відповідь очевидна! Але для початку пригадаємо 2014 рік, коли Росія окупувала Крим та схід материкової України. Їй це дуже легко вдалося, тому що у найвищий владі України були ставленики кремля, яких за вказівкою Путіна пристроїв тодішній президент Янукович.
Потім, у впродовж шести років, наш ворог із кремля намагався зламати Україну! Але незламний дух патріотизму нації це не дозволив! До того ж, ще й санкції західного світу допомогли нашій Державі не допустити ворога вглиб України.
Та ще й відбулася чистка у лавах вищого ешелону влади, яка прибрала відвертих ворогів нації з тих високих українських провладних посад, які допомагали кремлю у боротьбі із нашою країною.

Зараз змінилася влада. Змінилася не на користь державності та незалежності нашої країни.
А тому є всі важелі для кремля знов запустити своє диверсійне військо у вищі ешелони влади, аби все ж таки досягти перемоги над нами-хохл@ми, для чого використовують нашого ненаситного до влади і грошей – Коломойського. Тобто – «ми тобі дешеву електрику і вугілля, а ти нам забезпечуєш наших людей у верхівку української влади».
І оскільки справжнім президентом України є Ігор Валерійович (а не Зеленський, як деякі тут вважають), то він, звісно, бере на себе обов'язок задовольнити свого нового бізнес-партнера за рахунок незалежності та свободи чужої йому України.
Взагалі-то він (Коломойський) – не ворог. Він просто іноземець, який використовує нашу Державу як бізнес-майданчик. В його лексиконі немає таких понять, як Батьківщина, Вітчизна, та Незалежність. Є лише БІЗНЕС, і нічого особистого…
Отже, вдарили Путін з Коломойським по руках, і ось нам всім з'являється Міхо.

Так, на арену випускають Міхо! Такого собі напівклоуна-ідіота — «Карлсона», який так і не спустився із власної криши, і який дуже хоче реваншу не тільки у своїй країні – Грузії, а ще і в нашій – при цьому заробивши грошенят за допомогою дурненьких українців.
Звісно, цього Міхо випускає безпосередньо Путін. А ті чутки, що начебто Саакашвілі є ворогом кремля, лише тільки чутки… Бо всі вороги кремля зараз вже або на тому світі (наприклад Нємцов та Литвиненко), або переховуються десь у Європі…
Тож, грузинський козачок, звичайно ж, засланий! Засланий ворожою Росією, якій, за певні бариші, допомагають українські олігархи.

Отже, Міхо. Тепер нам слід пригадати, коли його призначили губернатором Одеської області. Тоді він разом із собою привіз команду із кремля. Забули? Одна тільки Маша Гайдар чого вартувала! – разом з її заявою, що Крим – російський!
Яка ж коротка пам'ять у рабів..!
Тепер цього Міхо вже тулять до центральної влади країни. Тулять разом із «Машами» та великою свитою прокремлівських диверсантів, котрі заповнять верхівку української влади, і все продовжиться по колу, яке ми майже розірвали за допомогою українських героїв.

Чим все це завершиться?
Якщо перестрибнути через купу ганебних перетворень, які українцям доведеться пройти, то врешті наші нові можновладці отримають певний загарбницький зиск.
Коломойський отримає врешті омріяну необмежену владу, за допомогою якої буде маніпулювати суспільством.
Путін захопить Україну не лише економічно (бо він залишиться єдиним постачальником енергоресурсів), а ще й політично – бо в українській владі буде його більшість на чолі з Міхо-Зеленським.
А Зеленський заробить купу грошей, які допоможуть йому стати майже найбагатшою людиною в невдовзі створеному «Тайожному союзі».

Лишився без власної долі лише наш простий український народ, який загонять, мов стадо у федеральний округ Росії, територія якого колись називалась Україною. Не дарма ж нас всіх зараз привчають до «префектів», які у майбутньому очолюватимуть українські округа… Вибачте, російські!((
Отака «проста» історія з Міхо…
Якщо комусь це здасться фантастикою, згадайте Крим і Донбас, захоплення яких років десять назад нам теж здавалися фантастикою…

І наостанок. Позавчора Зеленський в одному із своїх виступів (зверненні до народу) відчитував своїх намісників-префектів по областях. Типа, не так керують! Не так, як потрібно, аби нагнути українців ще нижче до долу.
А вони (префекти) й так стараються для Зелі та для Бені – цькують всіх патріотів та активістів, які зазіхнули на ПЕРЕМОГУ України над російським окупантом! Зрозуміли? Їм не потрібна перемога! Лише капітуляція, яку не сприймає український народ!
Використовують при цьому недозволені методи, до яких не дійшов навіть Янукович! Хіба що перейняли у нього використовування поліцейських для пригнічення волі народу, створивши такий собі новітній «Беркут».
Отака картинка в регіонах — наприклад, у Дніпрі, де вже зривають державні прапори та банери із патріотичними гаслами. А тим, хто в це не вірить – зачекайте, незабаром прийдуть і до вас…

То що, приймаємо Міхо у патріоти? – разом із Коломойським та Зеленським?!
Вони ж «стараються» для України! – майбутньої території Росії…((