Купа обурень, тролингу, та невдоволень по соцмережах з приводу закупівлі Аваковим (читати — державою) крутих респіраторів по 4000 грн за штуку.

Всіх в першу чергу турбує ціна, та той факт, що закупили без тендеру, та ще й у своїх.

Насправді, перше із запитань мало б стосуватися наших лікарів, які не тільки в очі не бачили подібних респіраторів, а наваіть не мріяли про більш дешевий варіат. Ба більше, хоча б просто будь-який варіант захисту — і той неможливий!
І в жодному разі їм не можна про це говорити! Бо «українська медицина, яку підтримує вождь зеленошкірих — найсучасніша у всьому світі»!
А в разі, якщо хтось з лікарів бовкне «зайвого», того під суд!
Так-так! І це не жарти! На минулому тижні лікарку таки притягнули до суду «за неправдиві свідчення та наклеп», бо вона розповіла представникам ЗМІ, що насправді відбувається у лікарнях із забезпеченням найнеобхіднішого — захисту.

А кого ще притягати до суду за зараження коронавірусом 2300 лікарів?
Не тих же, кому ці респіратори геть не потрібні, а вони їх нахапались за бюджетні (наші!) гроші, немов та сучка блох! Не тих, хто не тільки краде бюджетні кошти, а ще й вчиняє справжню диверсію! Бо не вони допустили 2300 заражених лікарів, поставивши собі це за мету...(!)

Ці провладні злочинці зачинили весь український народ на «карантин», при цьому вибивши із ладу тих, хто зараз на передовій у боротьбі із недугою.
І ці круті респіратори, які не налізуть на жодну відгодовану пику аваковських «мамонів», могли б врятувати від зараження всіх українських лікарів, яких наразі геть не вистачає у лікарнях.

Якщо хтось побачить у цьому допису якесь перебільшення стосовно диверсії ЗЕвлади, то дайте собі відповідь на просте запитання — навіщо аваковським «мамонам» ці дорогущі респіратори..?