В Україну завезли не ті тести! Схоже, китайці утилізували нам свій непотрібний мотлох, а ЗЕ-бариги в чергове на цьому нажилися.

Ці «експрес-тести» і раніше викликали підозру, адже навіть в інструкції до них чітко сказано, що вони дають не остаточний результат.
Тобто, після дослідження «експрес-тестами» — не важливо, показали вони негативний чи позитивний результат — все одно треба перевіряти хворого СПРАВЖНІМИ тестами, які показують правильний результат на зараження людини коронавірусом.

Але зеленим провладним «бізнесменам» потрібно було завезти саме ці «тести», бо вони дешеві, і на них можна суттєво збагатіти! Та й президенту треба відзвітувати своєму ЗЕлекторату про те, що він про нього «дбає»… І китайцям допомогли – утилізували їхній мотлох, та ще й заплатили їм за ЦЕ...
Таку тупість та неповагу до нації можна побачити лише в Україні, і лише у її недолугої та нахабної влади!
Хочу зазначити, що для ср@ної української «еліти» були придбані справжні тести на коронавірус, які не такі вже й дорогі – всього лише еквівалент 140 грн. Але їх в десятки разів не продаси МОЗу, бо це буде паливно! А фейкові копійчані «тести» можна завищувати в десятки разів, адже кінцева ціна не буде здаватися занадто великою!

А тепер один із прикладів, сюжет якого було показано на українських ТБ, і про який скоріш за все знають багато українців.
Жінка, захворівши на коронавірус, була досліджена «експрес-тестом», який показав негативний результат. Тобто, цей «експрес» у неї коронавірусу не виявив! Але лікарі наполегливо запропонували їй пройти справжній (не фейковий) тест, бо дуже добре знають, що ці «експреси» хворобу не визначають. І оскільки Україна справжніх тестів на кроронавірус офіційно не закуповувала, то скоріш за все цій жінці довелося звертатися у приватну клініку, яка забезпечена цими тестами яким-небудь Пальчевським, котрий накрутив на них свій власний надприбуток.
Як і слід було очікувати, справжній тест показав позитивний результат, тобто — виявив у жінки захворювання на коронавірус.
Звісно, це не єдиний випадок. Таких сотні, може тисячі…

Я не знаю, як назвати цих «людей» при владі… Я не знаю, як українці зможуть пройти це випробування… І я не знаю, як можна вірити відвертим брехунам та зеленим барижним загарбникам!
Але я точно знаю, що сподіватися на зелений провладний сходняк нам не варто. А тому єдиним порятунком у нас лишаємося тільки ми самі.
І ще одне! Українці не пробачать і не забудуть…! Їм не так страшний «вірус» медичний, як вірус провладний! А тому сидіти, закритими в хатках, не будуть! А провина за мітинги, та ймовірність зараження лишатиметься на владі, яка своїми зрадницькими діями примушує народ виходити на вулиці!
Банду геть! Бандани замість масок нам у допомогу! Слава нації!