Все почалося з того, що патрон-ляльковод нашого Президента – швейцарець пан Коломойський — із самого початку командування країною Зеленським домовився з Росією про постачання дешевої електроенергії.

А українське вугілля, яке Ігор Валерійович постачає на наші електростанції, він завищив у ціні майже у два рази. Тобто, він має подвійну вигоду – і бариші на українському вугіллі, і надприбуток на дешевій російській енергії.
Окрім того, що українські постачальники, а відтак бюджет України, почали нести певні збитки, пан Коломойський вирішив ще й збанкрутувати Центроенерго, щоби потім за 1 гривню без перешкоди його собі приватизувати. І йому це поки що вдається, лишилося зовсім трохи…

Але його головною метою є не лише банкрутство окремого українського підприємства. Бо, окрім отримання чималих баришів, Ігор Валерійович вирішив збанкрутувати Україну.
Власне, йому байдуже – збанкрутує Україна чи буде у достатку, це не байдуже лише його новому російському партнеру, ненависного нами Путіну, імперські замашки якого спрямовані на поверненні до совкового болота нашої незалежної України.

Далі у планах Коломойського повернення Приватбанку, завдяки якому у 2015 році він хотів штучно створити дефолт в Україні – і це була одна із головних причин націоналізації Приватбанку. Навіщо йому було створювати дефолт? Просто його конкурент Порошенко не пішов на якісь його поступки.
Все ж дуже просто, і нічого особистого – лише тільки бізнес, плюс жага необмеженого впливу.
До речі, дечого він вже домігся – став монополістом у постачання питної води майже на всю територію України. А ще змусив Зеленського знизити ціну на газ для його підприємств-гігантів. Тепер за рахунок держави має омріяні шалені надприбутки.
Тут можна ще сказати про великі обсяги імпорту по всіх сферах промисловості, який просто вбиває нашу економіку, зводячи ВВП до нуля. Про які 40% нам розповідали зелені на початку своєї ганебної «діяльності»??

Тобто, країна стрімкими темпами летить в економічну прірву — навіть і без коронавірусу, на якому влада не тільки намагається особисто збагатіти, а ще й повісити на нього всю свою провальну діяльність.
І тут без зовнішньої допомоги не викрутиться – навіть якщо б не було ситуації з епідемією. Ба більше — Україна не змогла б впоратися самостійно з війною і без грабування зелених олігархів! Ми ж пам'ятаємо, що від інфляції нас завжди рятував МВФ!
Але зараз Зеленська команда від МВФ відмовилась. І тому є дві причини.
Перша – МВФ поставив умови нашій владі відмежуватися від впливу олігархів, в першу чергу – від Коломойського.
Друга – МВФ вимагає не змінювати закони України задля повернення Приватбанку Коломойському, бо західні партнери дуже добре пам'ятають 2015 рік....
Це основні умови. Всі інші – чисто технічні.

Звісно, Зеленський на такі кроки не піде – адже він саме для того і призначений на посаду Президента, щоб задовольняти примхи свого боса.
Але тут найстрашніше дещо інше. Як вже було сказано вище – країну штучно готують до банкрутства, яке руками Коломойського намагається задіяти наш ворог.
А далі все по плану, заздалегідь прописаному кремлем – українська влада, опинившись на краю фінансово-економічної прірви, проситиме допомоги у Росії, яка тут же висуне такі свої умови, які не прийме жоден УКРАЇНЕЦЬ.

Отже, ЗЕ-влада штучно готує Україну до її передачі на баланс російському совку.
І що тоді…? Майдан? Чи влада увімкне мудрість і піде сама..?
Тут би повинна була б озвучена фраза на кшталт – «інформації для роздумів…».
Але роздумувати вже немає часу. А тому хочу звернутися до тих, хто «не в темі», а саме – до «зелених аватарок» в соцмережах! Так – саме «аватарок», які якщо і мають якісь обличчя, то всі вони в зеленому лайні!
Шановні люди! Якщо ви думаєте, що приєднання до «великої» Росії (бо саме це буде вимогою кремля) стане для вас раєм, то глибоко помиляєтеся!
Подивіться на ОРДЛО, яке вже виє! Подивіться на Крим..! Подивіться на російську глибинку, яка вся в лайні!
Не дивіться на центральні, історично привабливі, вулиці Москви — із вилизаним асфальтом та штучними посмішками кишенькових репортерів! – все це «развод для прієзжих».

А відтак, будьте мудрими, і для впевненості в Україні подивіться зараз на себе, і на те, як ви вільно можете висловлювати всі ваші думки (поки що…) Ви навіть можете щось змінити!
Але під тиском російських префектів (наглядачів від кремля, до яких готує нас Зеленський) цього вже ніколи не буде!
І не применшуйте сьогоднішніх вирішальних подій, які підкилимково готує нам влада!
Все вже занадто серйозно..!