Не знаю, чим думав Зеленський, коли скасовував всі електрички та метро, але точно не своїми жалюгідними мізками, останню звивину яких, скоріш за все, було прибито кришкою роялю.

Навіть міжміські рейсові автобуси не варто було скасовувати! Адже весь цей транспорт – і метро, і приміські електрички, і рейсові великі міжміські автобуси – зараз намагаються замінити маленькими трухлявими маршрутними таксі!

А відтак, безглуздішою вимогою, аніж заборона перевозити не більше 10 осіб, від нього бути й не могло..) (
Тобто, роботу великого міського та міжміського транспорту скасовано, а маршрутки, які й раніше не могли нормально впоратися із перевезенням, особливо в часи «пік», тепер мають обмежувати кількість пасажирів до 10 осіб!
Він точно не чокнутий?

Отже, сьогодні, в перший день корона-вірусних маршрутних правил всі маршрутки по всіх містах країни були не те, що переповнені – вони просто не встигали перевозити всіх пасажирів, яким доводилося чекати по півтори години, аби спробувати потрапити на роботу!
Як у таких випадках працюватимуть медики, поліція, надзвичайники, продавці, працівники промисловості, та інші…?? ТОбто, як вони потраплять на роботу? Адже дистанційно зараз «працюють» в основному чиновники, «роботу» яких ніхто не помічав і до карантину, а зараз тим паче – тобто, їхню відсутність ніхто не помітив, бо помічати нема чого…

Але ж повернемося до переповнених маршруток. Зараз навіть не будемо говорити про їхній технічний стан, який у режимі нон-стопу та переповнення геть руйнується та призводить до аварій.
Тут треба на інше звернути увагу, а саме – всі пасажири, які зараз в маршрутках, висять одне на одному та знаходяться без масок! І справа навіть не в тому, що «розумний» президент не запровадив обов'язкову їх наявність на пасажирах, а у повній їхній відсутності у аптеках країни! Може тому й не запровадив.

І наостанок, про зиски) Ну як же ж без них при загально суспільній біді…?(
Так, всі вже здогадалися! Наші маршрутники, як і виробники туалетного паперу, збагачуються у десятки-сотні разів! Маються на увазі не так водії, як перевізники. А відтак збагачується й чиновники місцевої влади, якій кожного місяця від цього бізнесу передається чималенький «кеш»…

P.S.: По всьому світі, навіть у найнебезпечніших «коронавірусних» країнах, ані метро, ані приміські електрички не скасовувалися. Бо там місцева влада не отримує маршрутного «кешу». Проте, в тих ЦИВІЛІЗОВАННИХ країнах влада забезпечила людей елементарним – масками!