Йдеться не про Зеленського, хоча він теж тут забруднений…

Мова піде про його сірого кардинала, ненависника України, та вірного прислужника кремля – проросійського Портнова, який намагається остаточно підкорити Україну кремлю. На цей раз за допомогою рятувального ЗЕ-вірусу.

Отже, як ми всі бачимо, зисків від «короно вірусу» провладні ділки отримали вже чимало. Але попереду ще цілий вагон та маленький візок…
Тепер ми знаємо, куди спишуть діру у бюджеті. А також, під покровом «вірусу» отримаємо мародерські закони, замовлені путіним. Фармацевтичний бізнес, який тримають все ті ж провладні ділки, теж видасть «на гора» тони прибутків своїм господарям. Харчова промисловість, навіть та, яка отруює українців, теж виконала свій план на декілька місяців вперед...

А ще ми всі побачили, як під загрозою великих штрафів за порушення режиму карантину влада намагається заборонити будь-які мітинги, на які вона ж сама і наривається своїми зрадницькими по відношенню до українців діями.
Але і це ще не все. Виявляється, під шумок «коронавірусу» можна знищувати активістів, патріотів, та всіх небайдужих українців, зокрема волонтерів та ветеранів АТО.
Знищувати – у прямому смислі цього слова. Тобто, ліквідовувати. Або — «на підвал», як це робиться братами нашої ЗЕ-влади у сумнозвісному ОРДЛО…

Саме цю розправу над «незгодними» обіцяв влаштувати господар всіх українських судів – пан Портнов, неодноразово погрожуючи не тільки тим активістам, які намагаються сьогодні відстоювати нашу незалежність, а і тим, які у 2013-2014 роках захищали інтереси Державі на ЄвроМайдані. Разом із Оленою Лукаш вони поставили собі за мету буквально «стерилізувати» українське суспільство, лишивши його всього українського. За їхнім наміром повинно б було залишитися стадо безрідних баранів, яке б мовчки та без усіляких роздумів інтегрувалося в ОРДЛО – про що мріє кремлівський карлик та наш маленький блазень…

І ось маємо перших постраждалих (сподіваюсь, поки що не жертв)
У Дніпрі, серед білого дня, зник бувший полонений, який після полону допомагав кремлівським в'язням вийти із ОРДЛОвського пекла – Іван Тиренко.
Волонтер Вікторія Солодухина на своїй сторінці Фейсбуку:
«Сьогодні вранці на мобільний Івану подзвонив „кур'єр“, який доставляє рекомендовані листи. Уточнив адресу. Хвилин через 10 знову подзвонив. Іван як був, у літній піксельке (штани і футболка з коротким рукавом) накинув спортивну кофту, взяв ID і вийшов з квартири, щоб зустріти кур'єра. Усе! Телефон не відповідає!»

Під вечір Іван зателефонував. Каже, що заламали руки та силком затягли у машину, і відвезли у Курахове(!), Мар'їнське РВВС Волновахського району!
Наскільки це відповідає дійсності, невідомо – адже його могли примусово зробити це повідомлення! І взагалі, тут геть нічого незрозуміло. Пройшло 12 годин, а поліція, до якої звернулися одразу, мовчить, і чомусь не «пробиває» його знаходження по телефону.

Ось так. Без суду та слідства. А навіщо розголос?
На відміну від зелених «слуг», стара януковська гвардія працює за штампами кремля, схожими на «37-й рік» — коли репресованих вночі саджали до чорного «воронка», та більше їх ніхто ніколи не бачив…

Невідомо, чим нам загрожує вселенський коронавірус, але наш український ЗЕ-вірус може призвести до жертв, набагато більших та болісніших, аніж відома світова зараза.
І тут, як і у випадку з будь-яким вірусом, головне – вчасно звернутися за допомогою.
А відтак, закликаю всіх, хто в змозі допомогти — підключайтеся! Хоча б репостом!
Звісно, було б ще краще, якщо пощастить його знайти (на фото він ліворуч, у білій футболці)