Виконуючи протокольний «обов'язок», «сумне обличчя» разом з дружиною мовчки поклало квіти на Майдані, не промовивши жодного слова.

Власне, пафосні фальшиві промови Президента українцям не потрібні. Варто було б просто вибачитися – і за «ебонітові палички Майдану», і за «державу-повію», про що вони потворно жартували всім колективом «95 кварталу», котрий зараз майже у повному складі керує великою європейською країною.

Вибачитися потрібно було б і за «слугу» Бужанського, який не встав вшанувати загиблу Сотню, адже зазвичай не вшановують загибель лише ворогів… Але окрім ненависті до своїх ворогів-українців, цей служка навіть проігнорував своїми однопартійцями, які приєдналися (нехай навіть формально) до вшанування Героїв на рівні Держави.

Вибачитися потрібно і за Арахамію, який висловлює свою лояльність до окупантів, а потім його друзі виправдовують його тим, що це не офіційна заява «Слуг народу», а його власна думка.

Панове державні актори! «Власною думкою» він може ділитися на своїй власній кухні своїй власній кухарці, а не в інтерв'ю провідним українським каналам, де він висловлюється не як «звичайний перехожий», а як представник президентської партії!
І якщо Зеленський не позбавить Арахамію та Бужанського мандатів, це означає, що наш Президент, разом із партією «Слуга народу» повністю згодні із словами та діями цих ворожих до України громадян.

Вибачитися Гаранту потрібно і за канал "1+1", який сьогодні мав нахабність натякнути своїм глядачам, що за їхнім спостереженням, українське суспільство починає сумніватися в Революції гідності. Тобто, журналісти каналу відверто маніпулюють українцями, схиляючи їх у бік спротиву Євромайдану, який стояв за вихід України з-під ворожого кремлівського впливу.

І за свої провальні дії мав би вибачитися Президент. За непрофесійність і відсутність досвіду. За те, що його оточення шкодять не лише українському народу, а і іміджу Держави.
Не перед українцями вибачитися. Перед «Небесною сотнею».

Але він цього ніколи не зробить. Тому це зробимо ми.
Небесна сотня, пробач! Пробач за нашу необачність та недбальство. Пробач нашу сліпоту та глухоту. Пробач нам нашу черствість та відверту дурість.
Пам'ятаємо Тебе. Шануємо. Світла Тобі пам'ять, Героїчна Сотня!