Так, це не «провокація», а розстріл українців. Війна, Вова!

В Україні не жартівлива, а справжня війна, в якій приймають участь дорослі чоловіки, Вова! — з яйцями та почуттям обов'язку перед батьківщиною! Які не ховаються від призову та не заграють перед ворогом! Які не зраджують своєму народу, боязливо ховаючи голову за кремлівською брехнею! Які покладають свої життя на жертовник ПЕРЕМОГИ, Вова!

Сьогодні, Вова, тебе «привітав» твій друг та ворог України – кремлівський злобний карлик. Дуже «яскраво» привітав. Нагадав українцям про День пам'яті Майдану, влаштувавши справжнє «свято», із «феєрверками» та вбивством наших патріотів. Нагадав про сотні загиблих за незалежність України, доповнюючи їх новими жертвами на лінії фронту, яку ти передбачливо звільнив від українських військових.
Вова, це зрада! І тут вже ти ніякими протокольними фразами не прикриєшся, немов тим фіговим листком, стверджуючи про те, що ти не відхилишся від заданого кремлем курсу — про що ти, Вова, повідомив сьогодні у своєму зверненні стосовно обстрілу російськими окупантами наших військових.

Колись, Вова, ти промишляв грою своїм обрубком на роялі, та зрозумів, що це приносить гроші.
Після того, як Коломойський призначив тебе менеджером «його» України, ти, Вова, не змінив своєї діяльності, продовжуючи грати все тим же своїм «місцем», але вже по нашій Державі, від чого вона вмивається кров'ю, втрачаючи свої території, суверенітет та людей.
Отже, Вова, через твою нікчемну «гру» зараз в Україні відбулася геть не «провокація» — як ти назвав сьогоднішній жахливий обстріл — а жахливий напад окупантів! Хоча, «кришка», звісно, впала – у тебе, Вова! І оскільки ти зараз виконуєш обов'язки «гаранта», ця кришка зачепила українську незалежність, а не (вибач) твій нікчемний хер!

А щодо «продовження мінсько-(кремлівського) курсу», який Україні нав'язує твій російський партнер, то звісно, його не буде. Бо терпець українців зірвався! Бо, якщо ВСУ не мають права за Законом відступити від наказів «головнокомандуючого», то це зробить український народ – добробати, патріоти, активісти!
Чув про таких, Вова? Хіба не на них ти зараз полюєш, розчищаючи перед російським окупантом територію вже не тільки сходу України, а й центру? Хіба не кремлівським загарбникам ти зараз допомагаєш, Вова, відпускаючи на свободу терористів та кривавих російських катів??

І чи не є зрадою із твого боку, Вова, ігнорування ворожих висловів у Верховній Раді? Нагадати тобі сьогоднішнє злочинне висловлювання ворожого до України «обранця»?
Юрій Бойко:
- «Ми готові надати амністію для тих, хто не вбивав» — звісно ж терористи принесуть йому довідку…
- «Ми запровадимо зміни в Конституції щодо закріплення „особливого статусу“ у республіках ДНР/ЛНР» — і ці «ЛНР/ДНР» вже у них не в лапках! Твої спільники у ВР ці «республіки» збираються визначити такими, що відбулися!

Вова, хіба це не державна зрада? Хіба подібні злочинні вислови не мають бути відповідно покараними?? Але ти «сором'язливо» промовчав, бо, скоріше за все, з цим погоджуєшся.
Все, Вова, гра на роялі скінчилася, бо, сподіваюсь, його кришка була достатньо важкою, а відтак грати тобі більше нічим…
Лишається надія, Вова, що незалежність нашу (не твою!) ми все ж таки збережемо!
Але без тебе, Вова! І без твого ганебного роялю!

Сьогодні День пам'яті за загиблими при масовому обстрілі патріотів на ЄвроМайдані.
Світла пам'ять найкращим синам України!