Як і передбачалося, сьогоднішній день буде присвячено «спростовуванню» факту зустрічі Зеленського із головою російського РНБО Патрушевим.

Власне, нічого неочікуваного не відбулося.
Майже одночасно та в унісон заспівали обидва прессекретаря – «українська» Мендель і кремлівський Пєсков, розповідаючи про те, що звісно ж ніякої зустрічі в Омані не було.
Кремлівський Пєсков у своїй короткій офіційній заяві навіть назвав цю інформацію «класичним фейком» та відвертою «брехнею».
Про Єрмака взагалі не варто згадувати, бо в нього «все неправда – від початку до кінця»)
Все це було передбачено, тож нічого нового.

Увагу треба звернути на інше.
Зараз у знайомому всім нам «турборежимі» намагаються проштовхнути Закон про ЗМІ, який має закрити рота не лише ЗМІ, а і блогерам разом із звичайними коментаторами – користувачами соцмереж. Тобто, українському суспільству слід очікувати ще не один такий «оман» — причому, у всіх смислах цього слова…
І потім вже зеленій владі не потрібно буде виправдовуватися перед ЗМІ та народом за свої вчинки, бо згідно нового Закону «про ЗМІ», до влади більше не має бути жодних запитань…
До речі, цей Закон передбачає доволі таки серйозне покарання.

Тож, поки цей Закон ще не прийнятий, Зеленському і Ко все ж таки доведеться відповісти на «незручні» питання, які сьогодні повисли у повітрі. І зараз йому вже вибрехатися не вдасться, бо із самого початку від ОП була суцільна брехня, яка постійно змінювалася згідно із вказівками російських кураторів.
Невідомо, на чому буде базуватися чергове виправдання Зеленського, і дуже складно буде довести, що його слова – правда.
Але, як відомо, найкращий захист — це напад. І тому, не довго думаючи, завжди кмітливий Коломойський порадив Зеленському подати заяву до суду на журналістів програми «Схеми», які розслідували злочинні оманські пригоди українського «гаранта», сподіваючись не лише «відмазатися» від відповідальності, а ще й покарати незгодних.

Ну і основне. Останнім часом українці спостерігають від влади багато чого незрозумілого, брехливого, та відверто зрадницького. На всі витівки у ЗЕкоманди були незграбні відповіді, які український народ хоч всерйоз і не сприймав, але все ж таки «вибачав» — у сенсі відсутності дієвого опору злочинам сьогоднішньої влади.
Але нинішні «оманські таємниці» мають не лише остаточно розкрити очі українцям на злодійства «Слуг», а й підштовхнути до суттєвого спротиву глобальній зраді, яку готує нам сьогоднішня провладна верхівка, разом із відомими російськими кураторами.
Тобто, якщо влада не спроможеться обґрунтовано спростувати свою «оманську діяльність», українському народу доведеться самотужки поставити вирішальну кому у всім відомій фразі…

- СТРАТИТИ НЕ МОЖНА ПОМИЛУВАТИ -