І тут справа навіть не в Зеленському, адже він лише виконує обов'язки менеджера «підприємства Україна», яке навесні цього року віджав у нас професійний міжнародний рейдер – пан Коломойський.

Отже, пропозиція щодо продажу української води на анексований півострів Крим.

Пропозиція лише на перший погляд виглядає лише зрадницькою та незрозумілою для більшості українського народу.
Насправді, окрім принизливого догоджанню кремлю, пан Коломойський побачив тут для себе великий зиск. Адже це багатократний прибуток, в який навіть не потрібно вкладати своїх коштів!
І зауважимо, безпосередньо продаж води до Криму – це лише частина зиску Коломойського, бо він тут отримує ще і прихильність кремля, який, наприклад, зробить його одним з постачальників газу у нашу країну, про що днями говорилося у ЗМІ.
Власне, прізвище Коломойського не називалося. Але про це дуже легко здогадатися, зважаючи на міцну дружбу між колишніми ворогами, яка спрямована на поступки ворогу України…

Тож, забезпечивши балакучу голову Сочинського джигіта відповідними вказівками та гаслами, компанія КоЗел (КОломойський-ЗЕЛенський), вже почала підраховувати свої майбутні бариші.
Але щось не складається… Не допоміг навіть поширений в Коломойських ЗМІ приклад постачання (продажу) води Ізраїлю ворожій йому Палестині. Типа, якщо розвинута процвітаюча країна на це наважилась, то Україна обов'язково має розглядати це як зразок.

Ну, по-перше, навіть лідери процвітаючої країни мають право на помилку)
По-друге, може тому там і не припиняється довгостроковий конфлікт? – бо йти на поступки ворогу означає зрадити власну Державу.
По-третє, Палестина не віджала у Ізраїлю територію такого масштабу як Крим.
І останнє. Навіщо брати до уваги неприйнятні для нас приклади, геть упускаючи ті, якими б ми мали навчатися? А саме, чому б нашій владі не перейняти в Ізраїлю його вміння перетворення пустелі на процвітаючу країну? Натомість українська влада завжди робить все навпаки…

Отже, як би там не хотів наш Беня збагатітися на крові українців та на віджатих кремлем територіях, нічого у нього не вийде. Не має вийти! Бо українці – це не просто народ. Це мудра нація, із величезним історичним досвідом, здобутим зокрема і через кров…
Сьогодні, до речі, Коломойський канал "1+1" давив на психіку українського суспільства щодо сухого та пожухлого ландшафту Кримського півострова, натякаючи на те, що типа це ж наша територія, потрібно її рятувати — а заразом і статки їхнього господаря, апетити якого не мають ані меж ані совісті.

І наостанок. Не дарма АраХАМію обрали балакучою головою «слуг» Коломойського. У нього є всі шанси і можливості в разі чого злиняти із країни – і сотні мільйонів доларів в офшорах, і друге (американське) громадянство. Тож, він і базікає собі все що завгодно, навіть якщо його перли тягнуть на статтю про державну зраду…