Сьогоднішнє призначення кремлем нового керівника Офісу Президента України(!) Єрмака, з яким напередодні проводили консультації спочатку Сурков в Омані, а потім Козак в Москві, робить очевидним той факт, що гібридне захоплення України Росією вже переростає у відкриту фазу окупації всій її території.

А якщо сюди додати ще й вигуки про те, що зараз (раптом!) стали утискати російську мову в Україні, які чутно вже не в окупованому Росією ОРДЛО, де кремль колись прийшов захищати «своїх» російськомовних громадян, а вже і від різних діячів культури та мистецтва нашої Держави, то ця окупація має бути миттєвою.
І щоб у жодному разі цьому ніхто не заважав, кремлівська влада зараз саджає за грати українських патріотів, які є потенційною загрозою у здійсненні кремлівських планів. А разом з цим продовжує звільняти від кримінальної відповідальності відвертих ворогів України...

Тож, поки українське суспільство відволікають «газовими» собаками, суцільним цирком в Раді та нескінченними мандрівками «гаранта», ворожі до Держави елементи підготували нам підступний феєрверк, який поки що багато хто не бачить – точно так, як і не передбачили російську загрозу та віджатий Крим у 2014 році.
А потім «прокинулися» — і суспільство і влада… І все було начебто у страшному сні, ми все це добре пам'ятаємо. Чомусь ці болісні уроки більшість українців так нічому і не навчили.

Хочеться сказати, що завтра вже буде пізно про щось думати. Але справедливіше буде озвучити дещо сумніше — сьогодні вже пізно. Занадто…
Чи потрібно піднімати руки догори із словами «здаємось»? Ні в якому разі!
Навіть сьогодні, коли кремль захопив українську владу, певну частину суспільства та деякі українські території, існують певні дієві «інструменти», якими можна (і необхідно!) скористатися, аби вберегти нашу Державу, а в подальшому і повернути свої території.
Підказка буде незабаром…І не одна. Слідкуйте. І, звісно ж, діліться своїми пропозиціями — це можна зробити тут:
https://www.facebook.com/groups/540014349927269/

P.S. Передбачаю, що багато хто не сприйме цей допис серйозно, бо досі вірять у «чесну» гру улюбленого актора, який навіть не припиняв своєї «кварталівської» творчості, не кажучи вже про те, що мав би хоч вигляд робити, що він президент.

Просто озерніться на шість років назад, і подивіться наскільки швидко покинули Україну Яник із своєю бандою після відвертої зради, прихопивши з собою мільярди доларів наших із вами грошей…