Не пройшло і року, як рейтинг Зеленського ганебно упав) Тобто, обвалився на 50%! :)

Власне, упав він дещо раніше. Але зараз вже є офіційні дані. Дуже цікаві)

Незважаючи на те, що і сам Зеленський занадто старанно працював над цим ганебним падінням, йому ще й підігрувала вся його недолуга ЗЕндер-команда, яка згідно своїх професійних здібностей виконала свою роботу на «відмінно») Адже вони завжди спеціалізувалися на дурнувато-хамському приниженні нашої країни, яка із сцени «95 Кварталу» виглядала убогим посміховиськом та брудною повією.
І ось нарешті вони, таки, «зробили» її – Україну. Саме такою «зробили», якою завжди представляли на «Кварталівських» підмостках. Тепер вже й весь світ побачив цю ганьбу.

Побачили і українці, ображені приниженням та зневагою. І особливий біль відчули ті, хто майже 6 років захищали батьківщину, іноді залишаючи на фронті частину себе…
Зараз декого із них повія-влада цькує і переслідує, дискредитуючи патріотичний рух як явище та знищуючи залишки гідності свого «улюбленого» електорату. Ще й застосовує елементи залякування, аби нікому не прийшло на думку усунути її з посади.
До купи слід було б додати загравання із ворогом та здачу інтересів Держави, але це навіть не елемент діяльності, а сутність чужих Україні людей…

Але терпець народу увірвався, про що свідчать найцікавіші показники за останніх пів року) Нарешті мудрість просинається, очі розплющуються, а розум починає працювати.
Молодці, ЗЕклоуни! Ви таки, «зробили» себе разом!
Навіть витівки з «собачим газом» вже були зайвими!) — і без цього вашій «діяльності» була поставлена оцінка "-2" (тобто, нижче подвійного плінтуса)

І наостанок коротко про погоду) Соціальну.
Найближчими днями суцільна хмарність відношення влади до українців логічно призводе до очікуваної потужної грози. Передгрозовий парниковий ефект розігріє градус суспільства ще на пару десятків відміток, що спровокує суттєву різницю між холодним та теплим потоками повітря. А відтак, неминучий вітер змін, пориви якого зриватимуть дах навіть у найбільш зафарбованих ЗЕленкою індивідів ;)

За посиланням можна ознайомитися із даними соц..опитування більш детальніше:
https://smc.org.ua/wp-content/uploads/2020/02/2020-02-03-Express-2.pdf?fbclid=IwAR3HkAxWhqF0lDpJPLc4n9pk1DnF9Gqb1_mW1_F4X_3PLF3RC1Fukjv-ZEI
Приємного перегляду і слава Україні!