Ну що, народ, вже всі зрозуміли, навіщо було в «Слуги» приймати малолітніх ідіотів, до того ж, далеких від політики, здорового глузду, та взагалі – далеких від життя?

Окрім того, що ці телепні, як болванчики, завжди покірно кивають та виконують що їм накажуть, натискаючи на омріяні кнопки, вони ще й роблять з себе дурників, ображаючи український народ, а головне – відволікаючи його від дійсно жахливих подій, які творять нам на біду їхні кмітливі господарі. А саме, остаточно розпилюють Україну.
Йдеться вже не про сумнозвісний розпил бюджету, а саме про розпил країни – у політичному смислі. Не дарма у «Слуги» ретельно підбиралися здебільшого українофоби та напівсепари.

Отже, поки народ дружно тролить ненависника української мови, який запропонував розраховуватися за комуналку домашніми тваринами, в Міністерстві Закордонних Справ ведуть роботу по впровадженню ПОДВІЙНОГО ГРОМАДЯНСТВА для українців.
Суть навіть не в тому, що прийняття Закону про подвійне громадянство передбачає суттєві зміни до Конституції, або, якщо ці зміни не зроблять, йдеться вже про злочинне порушення Основного Закону Держави.
Цей неприпустимий до сьогоднішніх реалій закон збираються запровадити під виглядом допомоги та підтримки тим українським мігрантам, які зберегли культуру, мову, традиції та внесли великий культурний внесок, зокрема і фінансовий, в українську справу.

Але ми всі розуміємо, що цим законом в першу чергу скористаються росіяни, які потім зможуть приймати участь у виборах на користь ворожої нам країни. Окрім цього, іноземні громадяни, отримавши в додаток до свого паспорту ще й український, зможуть безперешкодно придбати земельні ділянки, і на них, як для іноземців, вже не буде поширюватися заборона купівлі землі, яка нібито передбачається в Законі про землю. Навіть зараз, ще до прийняття Закону про землю, іноземні громадяни, якщо отримають другий (український) паспорт, зможуть претендувати на земельні паї.
Звісно, претензії до Закону про подвійне громадянство базуються не лише фактом отримання другого (українського) громадянства саме росіянами. На шкоду інтересам нашої Держави українським громадянством можуть скористатися представники будь-якої національності або країни. Згадаємо неприпустимі випадки із Угорською діаспорою на заході країни, коли вони, порушуючи український Закон, отримали друге громадянство (угорське), і врешті почали скаржитися у міжнародні організації на «утиски їхньої мови».

Але звичайно, більше всього турбує надання другого громадянства представникам «братнього» народу — особливо під час українсько-російської війни, в якій поки що, за рахунок неприпустимих дій нашої влади, виграє наш противник…
До речі, прийняття цього Закону буде суттєвим кроком до інтеграції України в ОРДЛО, для реалізації якої був прийнятий до складу РНБО сумнозвісний «стратег» і «дипломат» — Сивохо.

А щодо відволікання уваги суспільства від дійсно важливих проблем, то це, як всі ми бачимо, далеко не єдиний приклад, який нам організовує наша кмітлива влада.
Але, не зважаючи на безліч різних серйозних приводів, для яких влаштовуються відволікаючи жартівливі постановки, основною причиною залишатиметься увага українців до війни, яку всі ми прагнемо завершити лише перемогою. А відтак, провладні витівники будуть продовжувати «тішити» нас своїми недолугими жартами до тих пір, поки про жадану нам перемогу мріяти буде занадто пізно…

Отже, ми можемо тролити «Брагарів» разом із «Юзиками» скільки завгодно, але всі вони продовжуватимуть виконувати свою підступну справу, прекрасно розуміючи, навіщо їх «обрали» до влади…
Причому, всі наші провладні клоуни навіть не поміняли своєї професії — змінили лише місце роботи.
Тож нема нічого дивного у тому, що наша влада зараз представляє з себе розвеселий цирк – з яскравими постановками, смішними репризами, неперевершеними акробатичними трюками та дивовижними фокусами, створеними на тлі ілюзій довірливих наївних глядачів.