Жахлива та принизлива капітуляція, якої боялися українці, на жаль, вже відбулася.

Причому, її припустилися самі ж українці своєю необачливістю, сліпотою та нестриманими емоціями, які наш ворог використав на свою користь.
Так, путін нас переміг. І використав він для цього не новітню військову техніку, і навіть не ядерну зброю, якою залякує весь світ. Він просто створив в Україні хаос – за допомогою інформаційних трюків та маніпуляцій українським народом, готовим ковтати будь-яку інформаційну диверсію.

А його ганебна «какаяразніца» стосується не лише мови та споконвічних національних цінностей. Зараз «какаяразніца» стосується безпосередньо нашої влади, бо кремлю й справді зараз вже немає ніякої різниці, хто саме керуватиме Україною, бо він дуже добре зрозумів те, що не хоче зрозуміти ані наша влада (будь-яка), ані український народ. А саме, факт того, що єдиним господарем країни є її народ, котрим при наявності «правильної» пропаганди можна маніпулювати як завгодно.
А далі вже український народ, пересварившись поміж собою, буде діяти згідно його інструкцій, що закладаються у фундамент спілкування поміж собою в соцмережах, простір яких зайнятий більшістю українців. Бо саме роз'єднання нації створить комфортні умови для його захоплення нашої Держави. В цьому випадку навіть непотрібно буде схиляти до кремлівських забаганок нашу владу – замість неї зраду вчинить дурненький український народ.

Згадаймо Донбас. Хіба Росія його захопила танками чи «Градами»? Це вже було після того, як українці почали чинити спротив. А спочатку кремль захопив частину України лише своїм навіюванням місцевим жителям сходу байку про те, що вони дуже відрізняються від жителів всієї України – хоча б тим, що здебільшого спілкуються російськию мовою.
До речі, українська мова – це саме те, що українців завжди об'єднувало, а тому путін від неї скаженіє, намагаючись диктувати нам свої умови відносно їхнього «язика».
Тобто, він намагається створити серед українців хаос та роз'єднаність, бо в такому разі не буде існувати цілісного українського народу, а лише окремі невеличкі групки людей, яких можна легко скеровувати у «правильному» напрямку.

Отже, коротко про хаос, мета якого пересварити та роз'єднати український народ.
Одним із яскравих прикладів роботи кремлівської ботоферми щодо створення серед українців хаосу є роз'єднання нас на тлі суперництва політичних вподобань. Тобто, якщо ти, скажімо, проти «Івана Петровича», то ти «паскуда і ворог»! Бо «Іван Петрович» найкращий, він за українців, а всі інші політики Україну до ладу не приведуть.
Запустивши подібний медіа-вірус, і підхопивши на його гачок недосвідчених українців, кремлівські винахідники розповсюджують його не лише за допомогою окремих ботів-користувачів соцмереж, але і через Фейсбук-групи «прихильників» того чи іншого українського політика або партії. Причому створюють там таку агресію один проти одного, що всі ті жахи, які відбуваються зараз в Україні, відходять на другий план – головне довести опоненту, що він дурень, бо не за того збирається голосувати на найближчих виборах.

Панове, які вибори? З таким «єднанням» та «розумінням» між собою у нас не буде не лише позачергових виборів, але і чергових! Бо нас не цікавить, наскільки довго затримається в Державі ЗЕ-влада, нас цікавить лише навіяне путіним суперництво, на тлі якого він дуже швидко досягне своєї мрії по остаточному захопленню України.
Причому, інтернет-утворення на кшталт агресивно налаштованих ФБ-груп створюються з обличчями геть усіх відомих українських політиків або партій. Аби тільки побільше сварок та хаосу! Аби ні в якому разі не допустити серед українців мудрості, яка б допомогла їм єд'натися на тлі єдиної ідеології або мети, наприклад — мети перемоги над окупантами (зокрема і провладними...)
Зразу відмічаю, що йдеться не про українські справжні ФБ-групи, а фейкові кремлівські, які спрямовані на ворожу агресію серед українського народу.

І ще один «вірус» роз'єднання, який поширює ворог. Це створення ненависті до тих, хто голосував за Зеленського. По-перше, кожен день відсоток розчарованих зростає, а відтак завтра всі вони можуть стояти по один бік із опозицією до сьогоднішньої влади. По-друге, давайте враховувати той факт, що серед проголосувавших за Зеленського велика частина не дуже то й хотіла, щоб він був президентом…
Але все це кремлю неважливо, головне, щоб ми, використовуючи образливі «бобіки» та «зебіли», остаточно перетворилися на хаотичну склочну біомасу, яку потім можна буде «місити» на свій розсуд, а головне – в жодному разі не допустити імпічменту та розпуску зручної для нього сьогоднішньої нашої влади.
І до речі, якщо будь-яку людину штучно налаштовувати проти когось (або чогось), використовуючи при цьому образу, то спрацьовує принцип протесту. Тобто, якщо одні українці будуть ображати інших неприпустимими епітетами, роблячи із них ворогів, то вони на знак протесту проти ненависті та образ ніколи не перейдуть на бік перших.

Отже, підступний кремль створює такі умови серед українського суспільства, коли ворогом є не Росія, а твій друг, родич, співпробітник, сусід, френд у Фейбуці тощо. А відтак, ту жахливу капітуляцію, яку ми завжди боялися, і проти якої зараз виступаємо, ми вже допустили своїми власними непідготовленими мізками.
Тож, пильнуймо! Може ще вдасться зберегти Україну як Державу, а не просто як територію, на якій проживає величезна кількість розділених поміж собою купок різноманітного політичного окрасу, які ніколи не доведуть жодної справи до кінця. Бо ж ворогують..