Нормандський саміт закінчився. Вартові звільнили Банкову. А на теренах соцмереж досі гуляє затхле повітря, яке несе ворожнечу та ненависть між українським народом.

Йдеться про навішування ярликів Патріотам – Вартовим, які відстоювали і будуть відстоювати право наших громадян на незалежність, а наші території боронити від зазіхань кремлівських загарбників.
«Хтось» розганяє настільки неправдиву інформацію, що одразу навіть і не знаходиш, що відповісти.
Серед останнього інформаційного бруду найбільш незрозумілими є два нетверезих твердження, абсурдність яких підтверджується цілком логічними діями Вартових.

Перше – це ствердження того, що Патріоти затіяли «кампанію» на Банковій виключно з метою повалення нинішньої влади, а точніше – усунення із посади нинішнього Президента.
Якби так було насправді, то Акція Варта на Банковій продовжувалася би і надалі, адже її учасники наголосили на тому, що Акція – безстрокова, а тим більш результатами саміту вони не задоволені. Так, відвертої зради в Парижі не відбулося, тобто, Зеленський не віддав нашу країну в лапи кремлівському ворогові, але й перемогу не привіз в Україну. Ба більше, наш Гарант навіть посилив дії зрадницьких «Мінських угод», які потребують обов'язкового виконання «формули Штайнмайєра», через яку, власне,і розпочалася Акція спротиву капітуляції.
Але Патріоти на те й Патріоти, щоб не допустити безладу в країні. А тому і залишили Банкову, повністю спростовуючи наклеп, який, скоріше за все, надходить із кремля.

Бо мета Руху Патріотів не є вчинення шкоди Зеленському, а тим більш його усунення. Мета Руху – допомогти нашому політично недосвідченому Президенту зберегти суверенітет України, її державність та незалежність, зберегти своє «обличчя» як президента України, врешті решт.
А тому справжні Патріоти України вирішили покинути майдан біля Банкової, але при цьому постійно залишаючись на варті…

Друге ефемерне ствердження від не зовсім розумних «експертів» — це участь в нашій Акції екс-Президента України Порошенка в контексті його фінансування нашого справді народного Руху.
Ну тут зовсім не в тему, бо Акції Руху, та й сама організація, мають виключно аполітичний характер. Більш того, поява будь-яких прапорів або політичної символіки на заходах Руху категорично забороняються по тій же причині.
А тому, навіть якщо Порошенко, або іще якісь відомі політичні лідери навіть і захотіли б об'єднатися, то їм би цього не дозволили. Звісно, приєднуватися до мітингів нікому не заборонено, але тільки в якості рядових мітингувальників, які підтримують доктрини Вартових, а саме – ніякої капітуляції кремлю.

Ось такі справи. Будьмо мудрими! Не дозволимо нашому запеклішому ворогові нас посварити та роз'єднати!
Переможемо разом!