Інакше як ГАНЬБОЮ, це й не назвеш…

Так, на фото зафіксовано ганебну здачу зброї нашими військовими, які за наказом українського(!) Президента передають її під опис проросійському ОБСЄ.

Під гуркіт обстрілів кремлівських терористів відбувся перший крок класичної капітуляції, яку наш Гарант називає РОЗВЕДЕННЯМ, не зважаючи на те, що весь український народ бачить, що це є одностороннє ВІДВЕДЕННЯ українською стороною наших військових ЗСУ, а якщо ще точніше – відступ.

І тут єдине, з чим можна погодитися, так це з «розведенням» лохів – і тих, хто підтримує цей примарний «мир», і тих, хто проти нього. Бо врешті будуть страждати всі, тому що ми вже бачимо, що ніякого миру не буде, бо вже зараз кремлівська сторона не дотримується ані режиму тиші — бо обстріли на тих ділянках продовжуються, ані відходу своїх терористичних сил.
Так, війна продовжується — лише без наших військових на визволених для ворога територіях.
І звісно, із боку терористів ніхто своєї зброї не складав, тим більше, перед якимось ОБСЄ…

І ще одне паскудство з боку влади – пан Президент відмовився від будь-яких спостерігачів, окрім прокремлівського ОБСЄ, хоча наполегливі пропозиції щодо присутності міжнародної миротворчої місії по всій лінії фронту йому надходили неодноразово.
Ба більше, не допускаються на території ВІДВЕДЕННЯ ані журналісти, ані будь-які «сторонні» особи, які б могли розказати українському суспільству – що насправді відбувається у новоствореному «зеленому» котлі.
Звичайно, мовчать і військові, бо їм заборонили будь що говорити з приводу цього ганебного відходу.

Гидко все це. І лячно. Бо Україна втрачає державність. Та ще й керівник український слабак.
Найгірше те, що він примушує нас вірити у кремлівську брехню, в яку сам, звісно, не вірить, але яка допомагає йому деякий час залишатися на своїй посаді.
Але це вже інша ганебна історія, яких попереду, на жаль, безліч…

(Фото запозичила у стрічці ФБ )