Два дні поспіль, із обуреннями, неприхованим сарказмом та злими жартами, у ЗМІ та соцмережах обговорювали візит Зеленського у Золоте. Але ніхто так і не звернув уваги на те, чого у кадрі не було, про що підступно мовчав пан Зеленський.

А саме – такі ж самі «партизанські загони», як українські, є і по інший бік невидимої «лінії розведення»… Тільки з того боку ніхто своїх «партизанів» відводити не буде, і відповідних наказів «покинути територію» не віддаватиме. А відтак, всі жителі «сірих зон» та безпосередньо території «ліній розведення» залишатимуться сам на сам із некерованими головорізами, із усіма сумними відтіля наслідками…
Так, лишатимуться ті самі жителі, які, за словами президентської команди, «дуже бажають» розведення, і які, коли їм телефонуєш, панічно жахаються того, що залишаться без захисту наших військових.
Бояться залишитися без наших навіть і ті, хто проживає на територіях підконтрольних Україні, але знаходяться зовсім поруч від «сірих зон», бо розуміють, що спокій там у них умовний, бо дуже часто до них доносяться розряди вибухівок та гуркотіння ворожої техніки.

Причому, ми ж всі розуміємо, що «офіційно» нібито це розведення відбудеться — навіть з обох боків(!), а насправді – ті ж самі ворожі банд формування залишатимуться «партизанити» по кущах, без усіляких знаків відмінності та розпізнавання. Тобто, війна продовжуватиметься, тільки при цьому українська сторона «відійде».
А це і є сумнозвісна капітуляція, про яку нібито не хоче чути наш Президент, і яку з нетерпінням чекає його кремлівський колега, нібито відвівший свій бурятський десант від «лінії розведення».
А щодо постановочних кадрів із місцевими «вчителями», які «прохають» Гаранта про «розведення», то у його акторських здібностях та режисурі у нас немає сумніву – все вийшло майже як по-справжньому, окрім декількох «але» :
- Школи, на фоні якої позували прохачі «примирення»
разом із Зеленським, вже немає, тобто – вона зовсім не існує (є відповідні документи).
- А відтак, і вчителі ті фальшиві.
- Вчителі ті не лише фальшиві, а ще й являються представницями так званої ЛНР та палкими прихильницями «великої» Росії.

По соцмережах з цього приводу суцільне реготіння, типа – «Вова, таки, лох, бо його обвели навколо пальця якісь відсталі сепарши».
Не знаю, може це його обвели. А може це він нас обвів… — тоді він, дійсно, «не лох», а просто в чергове обдурив український народ.
І тут треба наголосити на тому, що у випадку його відвертої брехні щодо «прохання вчителів» та багатьох мешканців Золотого, він бреше і у всьому іншому, що стосується цього триклятого «розведення». Тобто, Президент дуже добре розуміє, що по суті буде не рівнозначне розведення, а одностороннє ВІДВЕДЕННЯ наших військових, після чого ворожі сили поступово просуватимуться вглиб України…
…….
Колись Дніпро зупинив цю пекельну ворожу навалу, але тоді була геть інша політика по відношенню до агресивного ворога. Зараз нам ворога малюють білим та пухнастим, а головне – слухняним, який, віддавши честь нашому Гаранту, послухається його наказів та раптом втече…
Нас закликають недооцінювати ворога. Наче не існують підвалів, в яких катують мирних жителів Донбасу та військових, взятих у полон. Наче немає із його боку мінувань та шалених обстрілів. Наче припинили кричати сирени «швидких» із пораненими, ледь встигаючих до дніпровських лікарень. І наче ми припинили хоронити своїх найкращих синів…
А тому страшно.