Цілих п'ять років кремлівський вождь намагався довести росіянам, українцям, та всьому світові, що це не він )(уйло, а український народ, разом з його Президентом.

Одержимий імперськими амбіціями, російський «Наполеон» мріяв про те, щоб образливим і цілком ним заслуженим, прізвиськом )(уйло, український народ став називати не його, а свого Гаранта.
Не вийшло. Не допомогли навіть ті українські олігархи та впливові особи, які підтримують політику кремля.
Всі їхні спроби були марними, і тільки ще більше погіршували й без того ганебну репутацію свого одержимого російського боса.

І ось на сцену вийшов український «патріот», який в 2014 році отримав непоганий прибуток, вклавши кошти у «допомогу» українській армії… А саме – Ігор Валерійович Коломойський.
Власне, не так на сцену, як у суфлерську будку, звідкіля головному герою нової української п'єси підказував потрібні для кремля слова та дії, навіть із інтонаціями допоміг…
Мрія кремлівського )(уйла здійснилась. Бо він вже не )(уйло.
Тепер вся українська публіка кричить «)(уйло» — геть не у бік кремлівського вождя…

Отже, наступним актом п'єси має бути вихід на сцену російського кривавого вождя в ролі «миротворця»-рятувальника української Держави, яка невдовзі має перетворитися на одну із областей «великої» сусідньої імперії.
І якщо хтось посміє сказати, що цього не буде, одразу ж треба пред'являти в доказ «цікаве» відео із Золотого, в якому дуже добре видно, як головний герой сумної п'єси остаточно перетворився на )(уйла, поступаючись почесним званням «Головного героя» своєму режисеру із Москви.
А от тепер завіса. І ДУМА-ТИ вже буде не потрібно. Бо за всіх нас буде думати інша (сусідня) держава…
………
Але Епілог п'єси може бути геть інакшим, якщо «вдячна» українська публіка перестане бути просто «уважними глядачами», вийде нарешті на сцену, і забивши дошками суфлерську будку, візьме на себе роль, яка прописана для неї в УКРАЇНСЬКОМУ (а не в російському) сценарії.

#Рух_Опору_Капітуляції