«А если не будут брать, отключим газ»
(Радянська «формула» тиску)
………..
Якщо хтось думає, що ця історія не торкнеться кожного із нас, то дуже сильно помиляється, бо у жорна «чортового млину» зараз може потрапити будь-хто – для цього потрібно лише заявити про свою позицію, яка вкрай не співпадає із провладним самодурством.
Йдеться про сумнозвісне відключення електропостачання від публічно-інформаційного центру Дніпра Mediaprostir, співробітники якого приймали активну участь в Акцій «Рух Опору Капітуляції».

Ганебне дійство відключення електрики, яке влаштувала обласна влада, мешканцями міста обговорюється вже тиждень. Саме стільки будівля Медіацентру знаходиться у повній темряві — тій темряві, в яку наша влада намагається увігнати не лише жителів міста та області, а і весь український народ.
Саме таким ганебним способом затуляли рота «незгодним» в комуністичному радянському союзі.
В ті часи, якщо і це не спрацьовувало, то був наступний ЕТАП... Причому, «етап» — в широкому смислі слова...

До речі, на тому Мітингу Андрій Денисенко загострив увагу на дуже важливій тезі, а саме – цей Мітинг спрямований не лише проти капітуляції перед зовнішнім ворогом, а ще й перед внутрішнім, який принижує гідність кожного українця.
На жаль, так воно і є. І для того, щоб цим переконатися достатньо лише відвідати черги за субсидіями і послухати пенсіонерів, які маючи трудового стажу 30-40 років, «вимолюють» у держави ту жебрацьку «кістку», яку їм не вистачає до пенсії, розмір котрої аж 1600 грн.
І не дай Боже цим бабусям щось неприємне висловити у бік напіврадянських самодурів з приводу обіцяного «рівню»! – дуже швидко відключать газ, відріжуть світло, з загрозами навідатися ще й до родичів...

А що стосується капітуляції перед зовнішнім ворогом, про яку не бажають слухати наші «Слуги» — бо вони називають її «миром» — то і з цією темою буде так само як і з європейськими пенсіями у 2000 доларів. Тобто, як тільки досягнуть СВОГО «Руського миру», то одразу ж забудуть про мир УКРАЇНСЬКИЙ.
Ганьба. Ганьба не сьогоднішній фейковій владі, бо вона із самого початку мала суть дурнуватих російських матрьошок. Ганьба тим українцям, які досі так і не зрозуміли, що у веселому та яскравому фантику загорнуте звичайне брехливе лайно.

Країна занурюється в темряву. У всіх смислах. Бо відключили не лише електрику, а і свободу української думки.
Чомусь згадалася «нищая темная забитая Россия» в поемі Некрасова.

Невже і ми туди ж..??

..............

Початок цієї ганебної історії тут:

https://site.ua/maria.solomonova/23498-koli-tsi-zamovknut-to-kaminnya-krichatime/