Відносно того, куди подівся Крим із «формули» кремля.

Бо в той час, коли холопи деруть собі чуби у суперечках стосовно того, чия «формула» краще — кремлівська чи українська – наша влада вже виконує путінські вимоги, і почала вона їх виконувати саме з вирішення питання по Криму.

Якщо ми пам'ятаємо, рішенням Гаазького Суду було накладено арешт на акції російського Сбербанку, відділення якого працюють по всій території України. Цей арешт був вироком Російській Федерації через її анексію українського Криму.
Але декілька днів тому Господарський Суд Києва задовольнив позов Сбербанку Росії та постановив зняти арешт з акцій українського філіалу Сбербанку.
Окрім того, суд відхилив доводи української сторони стосовно кінцевого власника акцій російського Сбербанку, відхиливши факт, що ним є Російська Федерація (а відтак, Гаазький суд «помилився»).
Цікаво, тоді чиїй державі можуть належати акції російського Сбербанку? Невже китайській?)

І це тільки початок, далі буде..., і ми це вже бачимо...
Отже, про Крим поки що забудьмо, принаймні упродовж найближчих п'яти років. Навіть і згадувати немає смислу (хіба що українці оті п'ять років якось скоротять).

Складається враження, що омріяне українцями покарання кремлівського вождя, яке на нього чекає в Гаазькому Суді, ніколи не відбудеться – не дозволить українська влада( На коліна впаде перед Судом, осоромиться на весь світ, зганьбить нашу державу, але доведе там, що путін – молодець, а ми-українці – засранці(
Прикро і соромно, вже зараз(