Вже добу по всіх соцмережах та ЗМІ ми чуємо і бачимо, що «Зрада відміняється». Тобто, а мала б відбутися..? Чи ще не пізно?(

Декілька разів переглядала «знаменитий» ролик пана Гаранта про «скасування зради», але так і не почула, де саме вона відміняється. Жодного слова не було сказано про те, що мало б відбутися в першу чергу у питанні визволення Донбасу від російських загарбників. А саме – в першу чергу не військову техніку треба відводити, а всіх ватажків кремлівської банди, які зараз займають високі адміністративні посади у фейкових «ДНР»/«ЛНР", зокрема і кремлівських посадовців у силових структурах, та судовій системі. Це найважливіше питання жодного разу так і не озвучувалось – ані Президентом, ані політичними діячами, ані журналістами. Таке враження, що всіх засліпили, або приспали. Також, як і не озвучується те, що керівництво України не дає жодних гарантій щодо безпеки мирних жителів Донбасу після запровадження кремлівської "формули".

Що варті ті відведення військових, якісь незрозумілі вибори, та чужий нам "статус", якщо всі ключові посади на Донбасі лишатимуться в руках кремля? І жодного слова про це у виступу Президента! А він, до речі, у своєму виступі перелічив всі питання, які готуються для обговорення у Нормандському форматі. Всі, окрім головного – того, з чого взагалі потрібно б було починати. Власне, у цьому ролику досить було просто записати одну єдину коротеньку фразу, з якої Президент почав свою промову, і все, далі париться і не потрібно було б. Бо далі лише "вода". Але "слуги" розраховують на те, що український народ цю "воду" проковтне, та й почне повторювати на весь світ мантру – "зрада відміняється".

Скажіть хто-небудь нашим "слугам", що їхній хазяїн — український народ — може й занадто довірливий, але не дурний, причому весь український народ – і ті, хто за Зе, і ті хто проти. Бо Зе, По, Ко, Ме та інші Му – тимчасові, а Україна вічна, принаймні має бути вічною, якщо цьому не завадить кремлівський план по знищенню державності. А відтак, першим та рішучім кроком до МИРу, на якому піаряться "слуги", має бути введення на ключові адміністративні посади східних Донецької та Луганської областей, тобто, на територіях так званих "ДНР"/«ЛНР", справжніх українських патріотів, які все своє життя, всю свою діяльність присвятили боротьбі за справжню незалежність та відновленню національних цінностей.

Нові "слуги" ще з весни цього року цих патріотів охрестили "токсичними", намагаючись знівелювати не лише патріотизм як явище, але і взагалі будь-який рух активістів, які боронять Україну від кремлівських щурів. Так, вони токсичні для щурів! Дуже токсичні! Настільки, що не дозволили Україні втратити свою державність. Серед них є і депутати ВР (здебільшого VIII скликання), і політичні діячі, і журналісти, і громадські діячі, і деякі чиновники, і навіть священики. Саме ці представники справжньої української еліти змогли б навести лад на території фейкових республік, відродивши там Державу Україна. І лише тоді можна буде впевнено сказати, що зрада відміняється.

І якщо цю найважливішу тему не хоче піднімати наш Гарант (про західних "партнерів" взагалі не йдеться), то її має підняти весь український мудрий народ. Саме зараз. На Віче. Бо незабаром цієї нагоди може й не трапитися… І до речі, ніхто із українців не бажає продовження війни! Нехай кремлівські орки заберуться самостійно, і все закінчиться МИРом та злагодою.

Власне це все, що хотілось би сказати перед завтрашнім всенародним Віче. Лишається тільки додати імена тих "токсичних", які зараз мають бути в авангарді української СПРАВЖНЬОЇ політичної еліти, яка б на державному рівні здійснювала спротив ворожим кремлівським загарбникам:

Дмитро Ярош, Андрій Денисенко, Семен Семенченко, Володимир Парасюк, Сергій Іванов (журналіст ), Ігор Луценко, Валентин Дідич, Дмитро Поворотний (священик), і багато інших, якими нова влада чомусь безвідповідально ігнорує. І щось мені підказує, що саме ця еліта, разом із українським народом, зможе допомогти нашому Гаранту вийти із скрутного становища, в яке він потрапив (звісно, якщо він сам цього захоче… )

Україні бути! Слава нації!