Ну добре, давайте пограємося у «припущення»)

(Бо деякі коментарії настільки безглузді і навіть ворожі до України, що викликають не тільки скептичну посмішку, але і відверте обурення більшості притомних українців)

Отже, припустимо, що Україна з якогось переляку повірила кремлівським вождям, не звертаючи увагу на те, що жодного разу кремль не був чесним та правдивим.
Припустимо, що українська влада почне виконувати всі ті вимоги, які в односторонньому порядку Україна повинна виконати заради примарного «миру» («Руського миру"!), який обіцяють політичні діячі країни-окупанта.
Припустимо, що Росія навіть зробить вигляд, що відводить із сходу України свої війська.

А далі що…?? Правильно! — розгортає їх назад до України, по дорозі чіпляючи "причепом" ще більше озброєння та бойовиків-головорізів, продовжуючи війну, тільки вже з поставленою на коліна Україною, тобто, отримавши над нами перемогу як країна-«миротворець", яка "допомогла" нам вирішити наш "внутрішній конфлікт".
І це обов'язково станеться! І зараз поясню чому.

Справа в тому, що починати треба не із мовного питання, і навіть не із відведення військової техніки разом із російськими бойовиками. Перед всіма цими діями треба зрозуміти одну просту річ – головні бойовики "ДНР"/«ЛНР" (російські агенти та найманці) сидять не в окопах, а в адміністративних кабінетах на високих посадах! Головні російські бойовики також займають високі посади у силових відомствах, прокуратурі та судах!
І вирішувати всі "українські питання" вони будуть лише на користь Росії! Це стосується і виборів, і ідеології, і правопорядку (якщо взагалі це поняття існує у фейкових республіках).
Ми ж всі пам'ятаємо що означає таке поняття, як "адмінресурс". Тож, кремлівське керівництво, яке обов'язково залишатиметься на Донбасі, його обов'язково використає! Причому, по всіх напрямках…
І якщо до цього ще й додати кремлівських посадовців у силових структурах та судах, то навіщо взагалі влаштовувати весь той цирк із "статусом"? Хіба що для того, аби Росія скоріше вже одержала над нами перемогу..((

І що цікаво, про це ніде не йдеться – ані в усних промовах, ані в документах про "статус". Також, як і не йдеться про те, що у ворожої банди буде великий аргумент не виводити повністю свої війська з тієї простої причини, що на сході залишатимуться дуже багато військових припасів у вигляді мін і снарядів, у безладі розкиданих по всій території сходу. І проти цього не попреш…
Так, звісно, можна буде їм суперечити тим, що наші військові теж зможуть впоратися із залишками мін та снарядів. Але ж українські військові муситимуть покинути СВОЮ ж українську територію, згідно з певними пунктами злозвісної "формули"!

Тож, де, скажіть, тут МИР?? Хіба що "Руський мир", з продовженням війни з поставленою на коліна Україною. Про перемогу (нашу перемогу) в цьому випадку навіть і мріяти не варто…